Κύπρος


Αναστασιάδης για Χριστόφια: Μικρές οι αντιπαλότητες όταν βλέπεις την πραγματικότητα
Αναστασιάδης για Χριστόφια: Μικρές οι αντιπαλότητες όταν βλέπεις την πραγματικότητα

Συγκινημένος o παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά την επίσκεψη στον Δημήτρη Χριστόφια που νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο Πρόεδρος είπε πως έδωκε οδηγίες να γίνει ότι χρειαστεί για τον κ. Χριστόφια επισημαίνοντας πως αύριο θα γίνει ιατροσυμβούλιο.

«Με τον Δημήτρη Χριστόφια ζήσαμε μαζί από την αρχή την πολιτική. Όταν αντικρύζεις την πραγματικότητα αντιλαμβάνεσαι ότι οι αντιπαλότητες είναι μικρές είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναστασιάδης.

-g1Rc7.jpg
 

Υπενθυμίζεται πώς ο κύριος Χριστόφιας είχε μεταφερθεί το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο με προβλήματα του αναπνευστικού.

Η κατάσταση της υγείας του ωστόσο δεν παρουσίασε την αναμενόμενη βελτίωση με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στην εντατική για να βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν από λίγο, "ο  πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από σήμερα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενή, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

 

Top News