Αστυνομικά


Ανατριχιάζουν οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο του 35χρονου που παραδέχθηκε τους φόνους
Ανατριχιάζουν οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο του 35χρονου που παραδέχθηκε τους φόνους

Τριάντα πέντε ετών, στρατιωτικός και διαζευγμένος δήλωνε στο διαδίκτυο ο φερόμενος δολοφόνος της άτυχης Μέρι Ρόουζ από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της, ο οποίος από χθες βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και φέρεται να έχει παραδεχθεί το στυγερό έγκλημα.

Διαζβάστε εππίσης: Ελεύθερος ο 30χρονος την φωτογραφία του οποίου χρησιμοποίησε ο στρατιωτικός στο προφίλ

Τελευταία του ανάρτηση έγινε το απόγευμα της 17ης Απριλίου οπόταν και άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ του, ενώ παρά την ενεργή παρουσία του διαδικτυακά, αφαιρεσε φωτογραφίες με το πρόσωπό του από το προφίλ.

-kBOAi.jpg

Μια ματιά στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ήταν αρκετή για να συμπεράνουμε πως εμφανιζόταν ως λάτρης της φωτογραφίας τοπίων ανάμεσα στα οποία δεν δίσταζε να συμπεριλάβει και την λίμνη Ξυλιάτου σημείο που φαίνεται να υπέδειξε για την ανεύρεση του πτώματος της εξάχρονης Σιέρα! Φαίνεται μάλιστα να ήταν ενεργό μέλος σε συγκεκριμένο γκρουπ ερασιτεχνών φωτογράφων, στο οποίο αρκετές φορές πόσταρε φωτογραφίες του για σχολιασμό.

-w6nfB.jpg


Ανάμεσα στην πλούσια διαδικτυακή του δραστηριότητα, ο φερόμενος δολοφόνος, δεν παρέλειπε να επιδεικνύει και τη φυσιολατρία του.

-Vds5o.jpg
 
-bFnAE.jpg


Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα προκαλεί η γεμάτη αγανάκτηση ανάρτησή του για το επικίνδυνο προσπέρασμα που έκανε κάποιος οδηγός, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως την μέρα που θα καρφώσει κάπου με το αυτοκίνητό του, μακάρι να μην έχει κόσμο, γιατί είναι κρίμα να καρφώσει πάνω σε 'κάνα άλλο αυτοκίνητο με κόσμο και... κοπελλουθκια μέσα.

-7LRJZ.jpg

 

Top News