Αστυνομικά


Διπλό φονικό Στροβόλου: Χαμογελούσε όταν συνελήφθη ο Τζιωνής
Διπλό φονικό Στροβόλου:  Χαμογελούσε όταν συνελήφθη ο Τζιωνής

Με τις καταθέσεις των Αστυνομικών που εντόπισαν και συνέλαβαν το Λοίζο Τζιωνή σε μπαρ ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα συνεχίστηκε η διαδικασία για το διπλό φονικό του Στροβόλου με θύματα του Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου.

Όπως κατέθεσε ενώπιον Δικαστηρίου ο αστυνομικός Παναγιώτης Πέρος που εντόπισε  και συνέλαβε τον Τζιωνή στις στις 25/4/2018 λίγες ημέρες δηλαδή μετά το στυγερό έγκλημα, ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε μπαρ ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα με τη σύντροφο του Σάρα Σιάμς

Μετά την κατάθεση της αστυφύλακα Άντρης Γεωργίου της ΥΚΑΝ, κατέθεσε ο αστυνομικός Παναγιώτης Πέρος, που εντόπισε και συνέλαβε  τον Λοΐζο Τζιωνή στην Αγία Νάπα μετά το στυγερό έγκλημα.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του ο ένας εκ των αστυνομικών που συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης, ο Τζιωνής και η Σάρα Σιάμας συνελήφθηκαν σε μπαρ ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα της αστυνομίας ο Λοΐζος Τζιωνής στις 25/4/2018 λίγες ημέρες δηλαδή μετά το στυγερό έγκλημα βρισκόταν στο μπαρ ξενοδοχείου με την σύντροφο του Σάρα Σιάμς.

Μάλιστα όπως σημείωσε ο αστυνομικός κατά τη σύλληψη του ο Τζιωνής ήταν χαμογελαστός.

Πως έφθασαν στη σύλληψη Τζιωνή

Όπως ακούστηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου ένας από τους πληροφοριοδότες της Αστυνομίας, είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει σε ένα διαμέρισμα στην Αγία Νάπα, με την Αστυνομία να θέτει σε παρακολούθηση  το εν λόγω διαμέρισμα  και ακολούθως  αφού ακολούθησαν το Τζιωνή τον συνέλαβαν στο μπαρ ξενοδοχείου.

Πάντως εντύπωση προκάλεσε η αναφορά ότι ο κατηγορούμενος ένιωθε πιο άνετα με τα μέλη της ΥΚΑΝ και ζητούσε να παραμείνουν κοντά του.