Αστυνομικά


Έγινε η μεγάλη ανατροπή – Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ο 33χρονος πατέρας
Έγινε η μεγάλη ανατροπή – Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ο 33χρονος πατέρας

Ελεύθερος και χωρίς να κατηγορηθεί αφέθηκε ο 33χρονος πατέρας της μικρής που αγνοείται και πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας από τις Φιλιππίνες που βρέθηκε νεκρή στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Η εξέλιξη αυτή, προέκυψε μετά και την σύλληψη του 35χρονου αξιωματικού της Εθνικής φρουράς και του 30χρονου από το Μιτσερό.

Οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν σε λίγο ενώπιον του δικαστηρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 35χρονο στρατιωτικό της ΕΦ και 30χρονο, Ελληνοκύπριοι και οι δύο. Οι συλλήψεις προέκυψαν από τις έρευνες για τον Ορέστη.

Διαβάστε επίσης: «Ναι ο Παναγιώτης μας δεχόταν δεχόταν Μπούλινγκ – Τον κορόιδευαν  για το σωματότυπο του»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος που συνελήφθη είναι το πρόσωπο που ανακρίθηκε το βράδυ της Τρίτης, το οποίο στην τότε κατάθεση του δήλωσε άγνοια για το ποιος του έκλεψε το προφίλ. Ενώ ο 35χρονος φέρεται ως το πρόσωπο που χειριζόταν το ψεύτικο προφίλ, μάλιστα οι δυο συλληφθέντες φερόνται να είναι φίλοι .

Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη των δυο νέων συλληφθέντων μετά από στοιχεία που εντόπισε το γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 30χρονος είναι από το Μιτσερό.


Αναφορικά με την πιο πάνω υπόθεση, ο 33χρονος ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, αφέθηκε σήμερα το πρωί ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.
Για την υπόθεση, η Αστυνομία προέβη

 

Top News