Αστυνομικά


Κατεβάζουν σχοινιά μέσα στο φρεάτιο του Μιτσερού-ΒΙΝΤΕΟ
Κατεβάζουν σχοινιά μέσα στο φρεάτιο του Μιτσερού-ΒΙΝΤΕΟ

Επανήρχησαν οι έρευνες της αστυνομίας σε Μιτσερό και Ξυλιάτο που είχαν διακοπεί λόγω βροχών γύρω στο μεσημέρι, ενώ σχοινιά φαίνεται να κατεβάζουν άνδρες της ΕΜΑΚ στο φρεάτιο του Μιτσερού.

Να θυμίσουμε πως καταιγιστικές ήταν χθες Παρασκευή όλη μέρα οι εξελίξεις στην συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στις 14 Απριλίου από δύο τουρίστες μέσα σε φρεάτιο στο παλιό μεταλλείο Μιτσερού.

Η αστυνομία τα τελευταία 24ώρα προχώρησε σε εντατικές έρευνες για την ανεύρεση και της εξάχρονης κόρης της Marry-Rose, Σιέρα, που επίσης είχε εξαφανιστεί την ίδια την ίδια ημερομηνία πριν ένα χρόνο μαζί με την μητέρα της.

-uTIK7.jpg


Τελικά χθες, κατά την τελευταία ανάκριση στην οποία υποβλήθηκε ο 35χρονος αξιωματικός της ΕΦ -που συνελήφθη μαζί και με έναν 30χρονο για την υπόθεση- φέρεται να «έσπασε» και να παραδέχθηκε τη δολοφονία του 6χρονου κοριτσιού, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον μεταφέρει αργά χθες βράδυ άρον άρον σε συγκέκριμένο σημείο που τους υπέδειξε στον Ξυλιάτο. Πρόκειται για την περιοχή στην Λίμνη Μεμί, που βρίσκεται δίπλα από το μεταλλείο του Ξυλιάτου, η οποία αποκλείστηκε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και σήμερα ξεκίνησαν εξονυχιστές έρευνες την ανεύρεση του κοριτσιού. Παράλληλες όμως έρευνες γίνονται και από Αστυνομία, ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική στο σημείο του παλιού μεταλλείου Μιτσερού.

-Pdvaf.jpg

Χθες εξάλλου αφέθηκε τελικά ο ελεύθερος ο πρώτος συλληφθείς για την υπόθεση, ο πρώην συμβίος της άτυχης Marry Rose.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιάζουν οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο του 35χρονου που παραδέχθηκε τους φόνους

Υπόθεση Μarry Rose-Ο χάρτης των ερευνών του στυγερού εγκλήματος

Top News