Αστυνομικά


Μαχαίρι και κηλίδες αίματος στο σπίτι των Ρώσων στη Λεμεσό – Τους έδεσαν και τους λήστεψαν
Μαχαίρι και κηλίδες αίματος στο σπίτι των Ρώσων στη Λεμεσό – Τους έδεσαν και τους λήστεψαν

Ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης , σε σπίτι Ρώσων στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες   οι δράστες αφού έδεσαν το ζευγάρι τους λήστεψαν. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου διεξάγουν έρευνες ενώ στη σκηνή βρέθηκε μαχαίρι και κηλίδες  αίματος.

listia2.jpg

Το ζεύγος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Αναφερόμενος στην υπόθεση ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού τόνισε:

«Γύρω στις 3 το μεσημέρι φαίνεται ότι διαπράχθηκε ληστεία και απαγωγή, στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας. Θύματα είναι ζευγάρι Ρώσων ηλικίας 33 χρονών και κοπέλα από την Βουλγαρία ηλικίας 34 χρονών. Φαίνεται ότι τα άτομα ήταν στο σπίτι τους και φαίνεται κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ότι εισήλθαν σε αυτό 5 άτομα, και φαίνεται ότι τους περιόρισαν και τους κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Ενημερώθηκε η αστυνομία, απέκλεισε τη σκηνή και τα δυο πρόσωπα τα θύματα δηλαδή, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αυτή τη στιγμή, εξετάζονται από τους θεράποντες ιατρούς. Φαίνεται ότι φέρουν μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος τους, καθώς και χτυπήματα, γίνονται οι ανάλογες ιατρικές εξετάσεις, αξονικές και άλλες, και κατά πάσα πιθανότητα να κρατηθούν στο Γενικό Νοσοκομείο για προληπτικούς και μόνο λόγους. Όσον αφορά την είσοδο και τον τρόπο που εισήλθαν, είναι ακριβώς θέμα προς διερεύνηση, αυτά τα οποία μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι αυτά, φαίνεται ότι ήταν 5 οι δράστες, οι οποίοι μίλησαν στη Ρωσική γλώσσα, για αυτό αναζητούμε 5 νεαρά άτομα ηλικίας 25 με 30 χρονών, λεπτής σωματικής διάπλασης, τα οποία ήρθαν στο μέρος πεζοί και αναχώρησαν πεζοί. Η αστυνομία, έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τι έχουν πάρει , είχαν απαιτήσει από τα θύματα τα χρήματα τους και δεν ξέρουμε κατά πόσον έχουν κλαπεί οποιαδήποτε πολύτιμα αντικείμενα ή χρήματα διότι η σκηνή είναι αποκλεισμένη και αναμένεται η άφιξη μελών της υπηρεσίας εγκληματολογικών ερευνών, η οποία θα ερευνήσει την σκηνή με σκοπό την περισυλλογή τεκμηρίων.