Αστυνομικά


Πού επικεντρώνονται οι έρευνες των αρχών για το πτώμα στο Μιτσερό
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες των αρχών για το πτώμα στο Μιτσερό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας  για το πτώμα που βρέθηκε χθες το απόγευμα σε φρεάτιο λατομείου στο  Μιτσερό.

Το έργο της Αστυνομίας στο σημείο άρχισε από νωρίς το πρωί και συνεχίζεται,  την ίδια ώρα που τα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως ως προς τα αίτια θανάτου  της γυναίκας.

Πρώτιστο μέλημα της Αστυνομίας είναι να εξακριβωθεί η ταυτότητα του πτώματος και ως προς αυτή την κατεύθυνση η ανακριτική ομάδα ξεσκονίζει της λίστα με τις γυναίκες που αγνοούνται τα τελευταία χρόνια  με το DNA να αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο  στην ταυτοποίηση του πτώματος.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης διερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ όπως είπε ήδη λαμβάνονται καταθέσεις.

Από τη σκηνή λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις ενώ η ανακριτική ομάδα αξιολογεί διάφορες πληροφορίες και ευρήματα.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι η κατάσταση σαπωνοποίησης που βρέθηκε το πτώμα στο Μιτσερό και ποια πρώτα στοιχεία δίνει στην υπόθεση