Κύπρος


Στην εντατική για να δει τον Δημήτρη Χριστόφια ο Νίκος Ανασταδιάδης
Στην εντατική για να δει τον Δημήτρη Χριστόφια ο Νίκος Ανασταδιάδης

Στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετέβη πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

2-RKb8Y.jpg

Υπενθυμίζεται πώς ο κύριος Χριστόφιας είχε μεταφερθεί το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο με προβλήματα του αναπνευστικού.

Η κατάσταση της υγείας του ωστόσο δεν παρουσίασε την αναμενόμενη βελτίωση με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στην εντατική για να βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν από λίγο, "ο  πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από σήμερα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενή, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

 

Top News