Αθλητικά


ΑΕΚ-Απόλλων: Στο μυαλό Αυγουστή και Ιντιακέθ! (πιθανές ενδεκάδες)
ΑΕΚ-Απόλλων: Στο μυαλό Αυγουστή και Ιντιακέθ! (πιθανές ενδεκάδες)

Και τώρα τελικός Κυπέλλου. Παιχνίδι πολύ μεγάλης σημασίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα με τους δύο τεχνικούς, Ιντιακέθ και Αυγουστή να καταστρώνουν τα πλάνα τους με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. 

Δύο από τις ομάδες που έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη φετινή χρονιά θέλουν να κλείσουν την χρονιά με το καλύτερο τρόπο. Η ομάδα της Λεμεσού διεκδικεί το 10ο Κύπελλο και η ΑΕΚ το 2ο στην ιστορία τους. 

Πάμε να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να αρχίσουν βασικοί στον μεγάλο σημερινό τελικό Κυπέλλου:

AEK/ Ιμανόλ Ιντιακέθ σε σχηματισμό 3-5-2

Χουάν Πάμπλο κάτω από τα δοκάρια. Μουρίγιο, Καταλά και Μοϊσοφ η τριάδα της άμυνας. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ακοράν και Αντωνιάδης. Κέντρο θέση θα πάρουν οι Νάτσο Κάσες, Λαρένα και Χέφελ. Κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τολεμές και λίγο πιο πίσω ο Τρισκόφσκι. 

ΑΠΟΛΛΩΝ/  Σοφρώνη Αυγουστή σε σχηματισμό 4-2-3-1

Μπρούνο Βάλε στο τέρμα. Ρομπέρζ και Γιούστε στο κέντρο της άμυνας με τους Βασιλείου και Ζοάο Πέδρο στα δύο άκρα. Στο κέντρο θα είναι οι Σακέτι και Άλεφ με τον Παπουλή να κινείται λίγο πιο μπροστά. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Γιάκολις και Σκέμπρι. Στην επίθεση ο Μάγκλιτσα.