Κύπρος


Άγγλος οροθετικός, ήρθε Κύπρο, πλήρωσε 80 χιλιάδες και έγινε πατέρας
Άγγλος οροθετικός, ήρθε Κύπρο, πλήρωσε 80 χιλιάδες και έγινε πατέρας

Τον πόθο του να γίνει πατέρας εκπλήρωσε οροθετικός άνδρας, ο οποίος καταβάλλοντας το ποσό των 80χιλιάδων στερλινών σε κλινική στην Κύπρο έγινε πατέρας μέσω παρένθετης μητέρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Maill ο 47χρονος Αντόνιο Μαρσόκτσι  , ο οποίος είναι φορέας του AIDS, αποτάθηκε σε αρκετές κλινικές της Βρετανίας ωστόσο το αίτημα του απορρίφθηκε καθώς όπως τον ενημέρωσαν υπήρχε ο κίνδυνος να μεταδώσει τον ιο στα παιδιά. Ωστόσο μια κλινική στην Κύπρο έκανε αποδεχτό το αίτημα του εν λόγω άνδρα  λέγοντας  κίνδυνος μετάδοσης του HIV είναι απομακρυσμένος.

pateras.jpg

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας δωρίθηκε ωάριο από γυναίκα που ζούσε στην Ανατολική Ευρώπη, η οποία στη συνέχεια γονιμοποίησε  το σπέρμα του κ. Marsocci και εμφυτεύθηκε σε παρένθετη από την Ουκρανία και ακολούθως γεννήθηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τα οποία υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και είναι καθαρά από τον ιο HIV.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 47χρονος είναι ομοφυλόφιλος.

Πάντως το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει κατά πόσο η συγκεκριμένη κλινική βρίσκεται σε έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας ή στα κατεχόμενα.