Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 LIVE ΑΙΧΜΕΣ | 14:45 THE BOOTH LIVE

Απονομή πιστοποίησης προτύπου ISO 13687-1:2017 στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την εξασφάλιση του πιστοποιητικού προτύπου ISO 13687-1, από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ), που αφορά στη λειτουργία της Φάσης Α της Μαρίνας. Η απονομή της πιστοποίησης αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση για τις εξαιρετικές, διεθνούς επιπέδου, προδιαγραφές στις οποίες αναπτύσσεται το μεγαλεπήβολο αυτό έργο στην περιοχή της Αγίας Νάπας.

Ο κύριος σκοπός του προτύπου ISO είναι να παρέχει στους διαχειριστές λιμένων σκαφών αναψυχής ένα πρακτικό εργαλείο για την προώθηση της υγείας, της ασφάλειας και του σεβασμού προς το περιβάλλον, να βοηθήσει στην ανάπτυξη λιμένων σκαφών αναψυχής και του περιβάλλοντος χώρου μέσω της εφαρμογής πρακτικών του διεθνούς προτύπου και να παρέχει στο ναυτικό τουρισμό χρήσιμες πληροφορίες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η δημιουργία της σειράς προτύπων ISO 13687 (1-3) έγινε απαραίτητη με την αυξανόμενη κοινωνική, εμπορική και περιβαλλοντική επιρροή των Λιμανιών (Μαρίνων) για σκάφη αναψυχής (yachts).

Παραλαμβάνοντας την πιστοποίηση από την ΚΕΠ, στο πλαίσιο ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, ο κ. Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της M.M. Makronisos Marina Ltd δήλωσε: «η πιστοποίηση αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τον κλάδο των μαρίνων στην Κύπρο, καθώς η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι η μοναδική μέχρι σήμερα που έχει εξασφαλίσει το εν λόγω πρότυπο, το οποίο ορίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις για εμπορική και μη-εμπορική χρήση λιμένων από σκάφη αναψυχής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των χρηστών και στην προστασία του περιβάλλοντος». Όπως ανέφερε ο κ. Καραμοντάνης «είμαι περήφανος για την πορεία εξέλιξης του εμβληματικού  έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας, που προβάλλει το διεθνές προφίλ της Κύπρου, ενισχύοντας την εθνική οικονομία, προωθώντας παράλληλα την ευρύτερη περιοχή της Αμμοχώστου στον τομέα του ναυτικού τουρισμού.»

Εκ μέρους της Κυπριακής Εταιρείας Πιστοποίησης, ο κ. Όθωνας Θεοδούλου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, δήλωσε: «η πιστοποίηση της φάσης Α΄ της Μαρίνας Αγίας Νάπας αποδεικνύει τη δέσμευση της Διεύθυνσης για υιοθέτηση και εφαρμογή διεθνών προτύπων στο τομέα του ναυτικού τουρισμού και συμβάλει στην προώθηση της υγείας, της ασφάλειας και του σεβασμού προς το περιβάλλον στον τομέα του ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής». Επίσης υπογράμμισε το γεγονός ότι: «η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί τη μοναδική Μαρίνα στην Κύπρο που έχει εξασφαλίσει αυτή την πιστοποίηση».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρονήσου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας περιλαμβάνει την κατασκευή 220 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 35 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυνατότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια τα οποία θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://marinaayianapa.com/

LIVE
LIVE

13:15 Πολιτική

Αναστασιάδης - Μπον: Η ΕΕ να διαμορφώσει αποφασιστική θέση απέναντι στην Τουρκία

13:06 Κύπρος

Ψηφίστηκαν οι κανονισμοί για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

13:02 Ελλάδα

Δείχνει τα δόντια του ο «Ιανός» - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

12:53 Agora

VTTV, VTS και VSS EPE πραγματοποίησαν με επιτυχία άσκηση αντιμετώπισης πετρελαιοκηλίδας στον Κόλπο Βασιλικού

12:46 Κόσμος

Σε δεύτερο πανεθνικό lockdown από σήμερα το Ισραήλ

13:35 Αθλητικά

«Απαγορεύεται να αποκλειστούμε»

12:43 Πολιτική

Στην Κύπρο η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας 21-23 Σεπτεμβρίου

12:39 Agora

Η AstroBank συνεχίζει να στηρίζει το  Ίδρυμα  «Σοφία για τα Παιδιά»

12:16 Πολιτική

Προς Κάρογιαν και ο Άσπρής  μετά την παραίτηση από το ΔΗΚΟ

12:10 Κύπρος

Αρχιεπίσκοπος προς Προδρόμου: Αυτός ο καθηγητής δεν έχει θέση πλέον στην Παιδεία

12:02 Αστυνομικά

Καταζητείται για διάρρηξη, κλοπή και κακόβουλη ζημιά-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

13:25 Αθλητικά

ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και Μπάγερν – Σάλκε, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

11:54 Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ανακοινώνονται πρόσθετα περιοριστικά μέτρα για την Αττική

11:49 Πολιτική

Παρασκηνιακή διπλωματία Άγκυρας για υπογραφή συμφωνίας με Αίγυπτο, γράφει η Χουριέτ

11:47 Αστυνομικά

Τέλος αγωνίας για τον 22χρονο που είχε χαθεί στην Πάφο

11:45 Lifestyle

«Να πούμε για την εποχή που βρισκόμασταν στο κρεβάτι» - Άφησε… κόκκαλο τον Κκολό η Μαρία

11:44 Κύπρος

Η Επίτροπος Διοικήσεως παίρνει θέση για τον καθηγητή Τέχνης με τους πίνακες

13:20 Αθλητικά

Μέχρι την τελευταία στιγμή!

11:38 Κύπρος

Στην Μενόγεια κι όχι σε κρατητήρια οι ξένοι προς απέλαση, διαβεβαιώνει η Λευκωσία

11:33 Κύπρος

Συντάξεις, Επιδόματα, Βοηθήματα - Πού βρίσκεται η αίτησή σας

Όλη η ενημέρωση σε ένα App