Βραβείο στην ΕΚΟ Κύπρου για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Η ΕΚΟ Κύπρου ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, ότι έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work®, κατόπιν αξιολόγησης από το προσωπικό της. Συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία στο σημείο/δείκτη για την «Εμπιστοσύνη στις Ικανότητες της Διοίκησης», επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι στοχεύει διαρκώς στη διατήρηση ενός ασφαλούς και ανθρωποκεντρικού εργασιακού περιβάλλοντος που προωθεί τη συνεργασία, το κλίμα και τις ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανέλιξης.

Η Εταιρεία διακρίθηκε – με ιδιαίτερα ικανοποιητική βαθμολογία – και στους επτά (7) ακόλουθους δείκτες: «Τρόπος Αντιμετώπισης του Covid-19», «Υπερηφάνεια για Εργασία», «Αυξημένες Ευθύνες», «Θέλω να εργάζομαι εδώ για πολύ καιρό», «Η δουλειά μου, περισσότερο από μια δουλειά», «Θα σύστηνα την ΕΚΟ» και «Συνεισφορά στην Κοινωνία».

Για την απόκτηση της πιστοποίησης Great Place to Work®, η ΕΚΟ Κύπρου αξιολογήθηκε από το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό της. Η διαδικασία βασίστηκε στο ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, το οποίο επικεντρώνεται σε πέντε σημαντικούς παράγοντες που αφορούν την αξιοπιστία, τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την υπερηφάνεια και τη συντροφικότητα. Ο συνδυασμός τους συνθέτει τη συνολική εμπειρία που βιώνει, καθημερινά, κάθε υπάλληλος στο περιβάλλον εργασίας του.

Με αυτά τα δεδομένα, η ΕΚΟ κατέκτησε επάξια μία θέση στο «Cyprus’ Best Workplaces™ List 2022», γεγονός που αποτελεί επιβράβευση των συνεχών προσπαθειών της να διατηρεί σε μόνιμη βάση ένα ασφαλές, αξιοκρατικό και φιλικό εργασιακό περιβάλλον.

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για την τελική θέση κατάταξης που κατέκτησε η ΕΚΟ στο ‘Cyprus’ Best Workplaces List 2022’, ο κος Γιώργος Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, δήλωσε:
«Κινητήρια δύναμη της ΕΚΟ είναι οι άνθρωποί της, γι’ αυτό και η πιστοποίηση Great Place to Work® αποτελεί σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για την Εταιρεία! Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό, τόσο για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει προς τα μέλη της διοίκησης, και Εταιρεία. Η νέα αυτή επιβράβευση μας γεμίζει με αισθήματα υπερηφάνειας και χαράς, αλλά ταυτόχρονα μεγιστοποιεί και τις ευθύνες μας ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Δεν είναι κάτι που μας φοβίζει, γιατί έχουμε αποδείξει πως δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Άλλωστε, στο πλαίσιο της διαχρονικής στρατηγικής μας εντάσσεται και η αδιάλειπτη αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος! Συνεχίζουμε, λοιπόν, δυναμικά να υιοθετούμε και να εφαρμόζουμε βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, προκειμένου να διασφαλίζουμε υψηλά επίπεδα ικανοποίησης και απόδοσης των εργαζομένων μας. Γιατί, το χαμόγελο των ανθρώπων μας και η δική τους ευχάριστη διάθεση, είναι και θα παραμένει η μεγαλύτερη επιτυχία μας».


LIVE: OPEN WEEKEND
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 06:00 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ