Στις 25-26 Ιουνίου το Medochemie Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου

Πρόσκληση στο κοινό να δώσει μαζικά το παρόν του στο Medochemie Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου (103ο Ανδρών και 65ο Γυναικών), που θα πραγματοποιηθεί στο Τσίρειο Στάδιο στις 25-26 Ιουνίου 2022, απηύθυναν σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου, ΚΟΕΑΣ και ΓΣΟ.

Στους αγώνες, οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Ντίνου Μιχαηλίδη, αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, προσφέροντας μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις.

Την ιδιαίτερη σημασία των επερχόμενων Παγκύπριων Πρωταθλημάτων, σε μια απαιτητική χρονιά όπως η φετινή, επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης, εκφράζοντας παράλληλα την περηφάνια της Ομοσπονδίας για τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας σε διεθνείς διοργανώσεις.

Παράλληλα, ο κ. Μάρκαρης ευχαρίστησε τη Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, η οποία για μία ακόμα χρονιά καθίσταται Μέγας Χορηγός των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών, καθώς και την Cablenet, η οποία θα μεταδώσει απευθείας τους αγώνες από την πλατφόρμα της.

Την χαρά και την τιμή για το Δήμο Λεμεσού, ο οποίος θέτει υπό την αιγίδα του τους Παγκύπριους Αγώνες Ανδρών και Γυναικών, εξέφρασε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Νικολαΐδης, ευχόμενος σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία.

Λαμβάνοντας το λόγο ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης κάλεσε επίσης τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν του στο Τσίρειο και να χειροκροτήσει τα παιδιά του στίβου, στην όμορφη αυτή προσπάθειά τους.

Ο Οικονομικός Διευθυντής της Medochemie, κ. Αχιλλέας Τσαγκάρης, αφού έκανε αναφορά στη μεγάλη ευαισθησία που επιδεικνύει η Εταιρεία για τον αθλητισμό, κάλεσε με τη σειρά του τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να θαυμάσει τους αθλητές μας. Είναι τιμή για τη Medochemie, είπε, να στηρίζει αυτούς του αγώνες, εκφράζοντας παράλληλα την ευαρέσκεια του για την αγαστή συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ.

Σημειώνεται ότι συνεργασία ΚΟΕΑΣ – Medochemie εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο η Φαρμακοβιομηχανία έχει καθιερώσει ως θεσμό εδώ και πολλά χρόνια.

Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ήταν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριές μας, μεταξύ των οποίων και οι πρωταθλητές μας Μίλαν Τράικοβιτς και Απόστολος Παρέλλης.


LIVE: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 01:30 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ;