Πολιτική


«Ανάγκη η δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού στο χώρο του κέντρου»
«Ανάγκη η δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού στο χώρο του κέντρου»

Θεωρώ ότι είναι ανάγκη η δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού  στο χώρο του κέντρου καθώς υπάρχει κενό  τόσο στην κέντροαριστερά όσο και στην κεντροδεξιά ανέφερε σε δηλώσεις του στο TVOneNews.com.cy το αποβληθέν στέλεχος του ΔΗΚΟ Τάσος Κιτέος. Ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι μέχρι στιγμής δεν τέθηκε οποιαδήποτε συζήτηση για νέα πολιτική στέγη ανάμεσα στους αποβληθέντες.

Κληθείς να σχολιάσει τον «κλάδο ελαίας» και την προσπάθεια του κ. Τρυφωνίδη να γεφυρωθούν οι διαφορές ο κ. Κιτέος ανέφερε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να γεφυρωθούν οι διαφορές καθώς η μετεκλογική  συμπεριφορά του Νικόλα Παπαδόπουλου είναι ετσιθελική διαγράφοντας στελέχη σε δίκες παρωδίες, όπως τις χαρακτήρισε .

Ακολούθως ο Τάσος  Κιτέος  σημείωσε ότι «μας κατηγορούν γιατί δεν πειθαρχήσαμε στις αποφάσεις του κόμματος», προσθέτοντας πως αυτές οι αποφάσεις δεν εκφράζουν κάποιους ανθρώπους και δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν ή να εκφέρουν άποψη, κάνοντας λόγο για μια τεράστια αδικία εις βάρος των αποβληθέντων.

«Ο Νικόλας Παπαδόπουλος διεκδίκησε την Προεδρία της Δημοκρατίας βασισμένος σε προγραμματικές θέσεις οι οποίες απορρίφθηκαν από τον Κυπριακό λαό και για τις οποίες δεν ερωτήθηκαν τα συλλογικά όργανα του κόμματος», είπε ο κ. Κιτέος.  Όσον αφορά το πειθαρχικό, το χαρακτήρισε ως κάθαρση ρίχνοντας το βάρος στο επικείμενο κομματικό συνέδριο.

Top News