Ανανεωμένες συσκευασίες για τα clipper organic green tea
Ανανεωμένες συσκευασίες  για τα clipper organic green tea

Η σειρά Organic Green Tea της Clipper έρχεται ανανεωμένη με καινούριες συσκευασίες, γεμάτες χρώματα και δυναμικά designs που μαγνητίζουν το βλέμμα.

Λανσάροντας τη νέα συσκευασία, η Clipper αναδεικνύει την ποιοτική υπεροχή που προσφέρει σε κάθε λάτρη του καλού τσαγιού αλλά και σε όσους ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή. Η πλούσια γεύση μένει η ίδια αφού τόσο το τσάι όσο και τα εκχυλίσματα που περιέχει το κάθε φακελάκι, συνεχίζουν να είναι προσεκτικά διαλεγμένα από άριστης ποιότητας βιολογικές καλλιέργειες. Το πιο αγνό τσάι έρχεται στο φλιτζάνι σας αφού ακόμα και τα φακελάκια είναι φτιαγμένα από φυσικά συστατικά και δεν έχουν υποστεί λεύκανση ή οποιαδήποτε άλλη χημική επεξεργασία.  

Εκτός από την κλασική γεύση πράσινου τσαγιού, η σειρά Organic Green Tea περιλαμβάνει μια πλειάδα από επιλογές, συνδυάζοντας το πράσινο τσάι με διάφορες τόσο κλασικές όσο και εναλλακτικές γεύσεις, όπως λεμόνι, lime και Aloe Vera.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Clipper κυριαρχεί στον τομέα του Δίκαιου Εμπορίου στα βιολογικής προέλευσης προϊόντα της και έχει ως απώτερο σκοπό να παρέχει καλύτερες και δίκαιες τιμές σε παραγωγούς αλλά και να συνδράμει στη βελτίωση της τοπικής βιωσιμότητας. Στόχος της είναι επίσης η υιοθέτηση σωστών συνθηκών και κανονισμών του εμπορίου  και της παραγωγής στις αναπτυσσόμενες χώρες. 

Τα προϊόντα Clipper διανέμονται στην Κύπρο από την Tryfon Tseriotis LTD, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο, που σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές. 

clip138.jpg

clip133.jpg

clip131.jpg

clip129.jpg


Top News