Πολιτική


Αναποφάσιστη ακόμη η Αντιγόνη για το ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΠΑ
Αναποφάσιστη ακόμη η Αντιγόνη για το ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΠΑ

Σε φάση προβληματισμού εξακολουθεί να βρίσκεται η πρώην Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ,   σε σχέση με την συμπερίληψης της ή όχι στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Παράταξης του Μάριου Καρογιάν για τις Ευρωεκλογές.

Εδώ και αρκετές ημέρες η κ. Παπαδοπούλου δέχεται αρκετές πιέσεις για να πει το μεγάλο ΝΑΙ, καθώς στην ΔΗΠΑ θωρούν πως η προσθήκη της στο ψηφοδέλτιο θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του κόμματος, στην πρώτη του εκλογική αναμέτρηση από την ίδρυση του.

Αν και αρχικά είχε γραφτεί πως η υποψηφιότητα της κ. Παπαδοπούλου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη,  ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει πάρει τις τελικές της αποφάσεις, καθώς είναι πολλοί οι παράγοντες που θέλει να σταθμίσει πρώτα. Παράγοντες, που έχουν να κάνουν τόσο με την προσωπική της ζωή στην παρούσα φάση, αλλά και με τις προοπτικές της ίδιας της υποψηφιότητας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η κ. Παπαδοπούλου να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώριά που έχει στην διάθεση της πριν ανακοινώσεις στον πρόεδρο της ΔΗ.ΠΑ την τελική απόφαση της.

Χρονικά περιθώριά που εκ των πραγμάτων θα πρέπει να περιοριστούν μέχρι και την ερχομένη Παρασκευή, οπόταν και η ΔΗ.ΠΑ αναμένεται να παρουσιάσει και επίσημα το ψηφοδέλτιο της.

Top News