Αστυνομικά


Απόπειρα φόνου κατά του Ροδοθέου: Ανανεώθηκε η κράτηση στους δυο ελεύθερος ο τρίτος
Απόπειρα φόνου κατά του Ροδοθέου: Ανανεώθηκε η κράτηση στους δυο ελεύθερος ο τρίτος

Το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση της κράτησης των δυο υπόπτων για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου έκανε αποδεκτό το δικαστήριο, ενώ ο τρίτος ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος.

Οι δύο μεταφέρθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα στο δικαστήριο, ενώ ο 27χρονος ύποπτος φορούσε μάλιστα αλεξίσφαιρο, καθώς εξέφρασε φόβους για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου,  η Αστυνομία έχει λάβει σε σχέση με την υπόθεση 110 καταθέσεις, ενώ πρόκειται να λάβει άλλες 70,  την ίδια ώρα που στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας βρίσκονται και τα όσα καταγράφηκαν από  κλειστά κυκλώματα που βρίσκονται τοποθετημένη στη σκηνή που διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου καθώς και στη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου σημειώθηκε στις 26 Νοεμβρίου στο κέντρο της Λευκωσίας, όταν δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ εναντίον του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο Ροδοθέου.

Ύποπτοι στην υπόθεση είναι ένας 27χρονος, ένας 26χρονος και ένας 24χρονος (αδελφός του 27χρονου), ενώ καταζητούνται άλλα δύο πρόσωπα. Πρόκειται για τους Ιωσήφ, Ιωσήφ και τον Ρούντολφ.

 

 

Top News