Απόψε στο TVONE
Απόψε στο TVONE

Ένα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη. Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ’ αυτό τον κόσμο. Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, θα πρέπει να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει. 

Ο Στρατηγός Zod (Michael Shannon, Premium Rush) εκμεταλλεύεται την συγκυρία για να στήσει πραξικόπημα με τους ακόλουθους του και ο επιστήμονας Jor-El (Russell Crowe, Broken City) θέλοντας να σώσει τον λαό του Krypton κάνει μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια, αρπάζοντας τον γενετικό κώδικα των Κρυπτόνιων. 

Αποφασίζει λοιπόν μαζί με την γυναίκα του Lara Lor-Van (Ayelet Zurer, Darling Companion) και στέλνει στον πλανήτη Γη τον νεογέννητο γιο του (και πρώτη φυσική γέννα για τον Krypton εδώ και πάρα πολλά χρόνια), έχοντας αποθηκεύσει κωδικοποιημένο μέσα στο σώμα του, το DNA που θα μπορούσε να αναγεννήσει τους Κρυπτόνιους..

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Snyder Zack


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Henry Cavill
Amy Adams
Michael Shannon
Diane Lane
Russell Crowe