Τα πιθανά σενάρια μετά την αυριανή καταχώρηση της υπόθεσης του 35χρονου

Καταχωρείται  αύριο η πολύκροτη υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου με τον 35χρονο να κάθεται στο Εδώλιο για επτά φόνους εκ προ μελέτης.

Μιλώντας στο OMEGA  ο ποινικολόγος Γιάννης Πολυχρόνης ανέφερε ότι το πιο πιθανό είναι οι επτά φόνοι να καταχωρηθούν ως μια κοινή υπόθεση και όχι ως ξεχωριστές καθώς υπάρχει το ίδιο πλαίσιο διερεύνησης , η ίδια ανακριτική ομάδα, ενδεχόμενος να υπάρχει ομοιότητα των γεγονότων τονίζοντας ότι η ίδια η Αστυνομία να θέλει να καταχωρηθεί σε κοινό κατηγορητήριο για να δείξει και το Modus operandi, ότι δηλαδή ο ύποπτος χρησιμοποιούσε το ίδιο μοτίβο.

Αν πάρει πίσω την ομολογία θα τραβήξει η διαδικασία

Κληθείς να απαντήσει κατά πόσο η διαδικασία θα πάρει χρόνο, ο κ. Πολύχρονης ανέφερε ότι αν παραδεχθεί τις κατηγορίες ενώπιον του δικαστηρίου να αναμένουμε μια σύντομη διαδικασία, ενώ σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος απαντήσει μη παραδοχή τότε η διαδικασία θα είναι μεγάλη καθώς θα πρέπει να κατατεθούν ενώπιον δικαστηρίου όλα εκείνα τα τεκμήρια που συνδέουν τον ύποπτο με τα εγκλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή στα δικαστικά χρονικά  αυτή των επτά φορές ισόβια με την μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε μέχρι σήμερα από  Κυπριακό Δικαστήριο να είναι πέντε φορές ισόβια για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα. 

 


LIVE: SHOPPING STAR
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 05:30 ΕΙΚΟΝΕΣ