Σε κινητοποίηση βρίσκονται αυτή την ώρα οι σκληρές αντιδιαδηλωτικές ομάδες της Αστυνομίας στο κέντρο της Λευκωσίας μετά από πληροφορίες για διεξαγωγή νέας εκδήλωσης διαμαρτυρίας από τους διαφωνούντες με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Όπως και το περασμένο Σάββατο έτσι και σήμερα από πλευράς Αστυνομίας τονίζεται ότι δεν θα επιτρέπει να γίνουν έκτροπα από τους διαδηλωτές ανάλογα με εκείνα προ 15 ημερών στην πλατεία Διοικητηρίου στη Λεμεσό.
Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο υπήρξαν ανάλογες πληροφορίες με την Αστυνομία να δηλώνει δυναμικό παρόν στη Λεμεσό και να διαλύει πριν καλά καλά αρχίσει εκδήλωση διαμαρτυρίας.
Νωρίτερα η Αστυνομία προσχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων που φαίνεται να υποκινούσαν πολίτες μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης υποκινούσαν να κατέλθουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας.
Οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση στο ΤΑΕ Λευκωσίας.