Tον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει το διπλό φονικό των Εργατών που συγκλόνισε το παγκύπριο με θύματα την Αντρούλα Αβραξίδη 52 ετών και τον μικρότερο γιο της οικογένειας, 20 χρόνων Στέλιο Γιάγκου.
Ο 59χρονος πατέρας και φερόμενος ως δράστης παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.
Ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ενώπιον Διακαστηρίου όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ο φερόμενος δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες ανάμεσα τους και ο φόνος εκ πρό μελέτης.
Παράλληλα φαίνεται ότι οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους στοιχεία ανάμεσα τους και περιεχόμενο από την κατάθεση του 59χρονου, τα οποία οδηγούν στο συμπέρασμα του προμελετημένου εγκλήματος. Με τον φερόμενο ως δράστη να επιστρέφει στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
"ΔΕΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Ενώνουν τα κομμάτια και δένουν την υπόθεση οι ανακριτές , ενώ ο 59χρονος φαίνεται να άλλαξε ρότα και από το δεν θυμάμαι, που έλεγε στους ανακρτιές, προχώρησε στην αναφορά των γεγονότων, τοποθετώντας μάλιστα τον εαυτό στη σκηνή προχωρόντα μάλιστα σε έμμεση παραδοχή με την Αστυνομία να έχει στην κατοχή της μαρτυρικό υλικό και τεκμήρια τα οποία θα παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου.