Διαψεύδει ο δικηγόρος Γκιώνη ότι η κυπριακή αστυνομία επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του

Αν και η κυπριακή Αστυνομία υποστηρίζει ότι οι ανακριτές προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη με φόντο τις αναφορές του περί εμπλοκής Κυπρίων σε κύκλωμα μαστροπείας, ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του διαψεύδει ότι κάτι τέτοιο έχει γίνει.

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το διαψεύδουμε. Δεν μας έχει καλέσει κανείς. Εξ όσων γνωρίζω δεν έχει επικοινωνήσει καμία από τις αρμόδιες αρχές της Κύπρου ούτε με τον Ηλία Γκιώνη, ούτε με εμένα τον πληρεξούσιο δικηγόρο του», ανέφερε ο Γεώργιος Ζήσης στο iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μην στείλεις επιστολή στην Κύπρο… έχουν παντού δικούς τους» (Βίντεο)

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι οι ανακριτές προσπαθούν να εντοπίσουν τον Ηλία Γκίωνη στο πλαίσιο διερεύνησης των καταγγελιών ότι στην ομάδα που διοργάνωνε αυτού του είδους τα πάρτυ συμμετείχαν και γνωστά ονόματα του νησιού.  Γίνονται προσπάθειες από τους ανακριτές να επικοινωνήσουμε με τον ακτιβιστή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό, ανέφερε στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega, ENHMEΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ο κ. Ανδρέου.

Δέχεται απειλές ο ακτιβιστής

Στο μεταξύ, μιλώντας στη συγκριμένη ιστοσελίδα, ο δικηγόρος του ακτιβιστή, Γεώργιος Ζήσης έκανε λόγο για απειλιτικά μηνύματα που δέχεται: «Ασφαλώς και δέχεται απειλές ο Ηλίας Γκίωνης. Όχι μόνο υβριστικά σχόλια αλλά και απειλές για τη ζωή του. Ευτυχώς εμείς έχουμε κρατήσει όλο το απειλητικό υλικό, είτε στο mail, είτε στο facebook, είτε στο instagram και επιφυλασόμαστε να κινηθούμε αρμοδίως εντός των επομένων ημερών. Απειλές τόσο για τη ζωή του όσο και υβριστικά σχόλια. Από την πρώτη στιγμή και πριν κάνει οποιαδήποτε ενέργεια ζήτησε τη νομική μου συμβουλή. Σαφώς και τον προειδοποίησα για τους κινδύνους που διατρέχει και για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τόσο σε νομικό επίπεδο για πιθανές μηνύσεις αλλά και για την σωματική του ακεραιότητα. Εκείνος ήταν αποφασισμένος να βγει και να πει την αλήθεια όπως κάνει πάντα. Οπότε δεν μπορούσα ούτε να τον αποτρέψω, ούτε να τον παροτρύνω».

 


LIVE: Cash or Trash
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΕΛΤΙΟ