Τι αντιμετωπίζει ο 53χρονος που πήγε μέχρι και σε εκδήλωση με Υπουργούς ενώ είχε κορωνοϊό

Πονοκέφαλο προκάλεσε εκτός από την Αστυνομία και στην ομάδα ιχνηλάτησης ο 53χρονος ο οποίος ενώ είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και εις γνώσιν του, κυκλοφορούσε κανονικά χωρίς να περιοριστεί στο σπίτι όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η Αστυνομία προχωρά σε ποινική δίωξη εναντίον του με την υπόθεση να οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου. Μάλιστα, όπως ανέφερε στην εκπομπή του Omega, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, πέραν των εξώδικων ρυθμίσεων που υπάρχουν για το θέμα αυτό οι ποινές που προνοούνται είναι μέχρι έναν χρόνο φυλάκιση ή πρόστιμο έως 50 χιλιάδες ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία στην Αστυνομία που αφορούσε επίθεση του 53χρονου κατά του διευθυντή του σχολείου όπου φοιτά η κόρη του έγινε στις 17 Ιανουαρίου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 του μήνα, ενώ την επόμενη ημέρα ο άνδρας, όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου διαγνώστηκε και ενημερώθηκε ότι ήταν κρούσμα.

Ωστόσο, στις 17 Ιανουαρίου η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ό,τι ο 53χρονος βρισκόταν κανονικά στον χώρο εργασίας του στην παρουσία και άλλων προσώπων χωρίς να ενημερώσει οποιονδήποτε αντί να βρίσκεται στην κατοικία του σύμφωνα με τα πρωτόκολλα.

Δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 16 Ιανουαρίου ενώ γνώριζε ότι είχε κορωνοϊό παρευρέθηκε σε εκδήλωση στην οποία μάλιστα παρευρέθηκε και ο Υπουργός Παιδείας, αλλά και ο Υπουργός Μεταφορών.

Όλα όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας στο σχετικό απόσπασμα (από το 7:22)

 


LIVE: ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 17:15 Cash or Trash