Σωρεία κλοπών και διαρρήξεων σε Αμμόχωστο και Πάφο

Σε αριθμό συλλήψεων για διάφορες υποθέσεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, στις επαρχίες Αμμοχώστου και Πάφου. Συνολικά, συνελήφθησαν έξι πρόσωπα, για διάφορες υποθέσεις όπως διαρρήξεις, κλοπές και κλοπές αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στις δύο επαρχίες.

Κλοπή από κατοικία – Παράνομη κατοχή περιουσίας

Στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από κατοικία, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, προχώρησαν χθες στη σύλληψη 41χρονου κατοίκου Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση της κλοπής καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 16 Ιουνίου 2022, από κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το πρωί της ίδιας μέρας, κλάπηκαν από την οικία του δύο κινητά τηλέφωνα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 41χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε χθες σε δρόμο της Πάφου και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του αριθμός γυαλιών ηλίου και άλλα αντικείμενα αξίας, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής, αφού ο συλληφθής δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.

 Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Διάρρηξη κτηρίου και κλοπή

Στη σύλληψη 19χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη εστιατορίου, στην επαρχία Αμμοχώστου, σύμφωνα με τον οποίο, μεταξύ των ημερομηνιών 16 και 18 Ιουνίου 2022, άγνωστοι διέρρηξαν το εστιατόριό του και έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ Αμμοχώστου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 19χρονου κατοίκου της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κλοπή από οικία – Κλοπή αυτοκινήτου

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, μετά από καταγγελία που έγινε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, για κλοπή αυτοκινήτου, ιδιοκτησία 22χρονου, στο Παραλίμνι. Μόλις τρεις ώρες αργότερα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε και για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 19χρονος.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, γύρω στις 4μ.μ. χθες. Σύμφωνα με τον 22χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος, μεταξύ των ωρών 7π.μ. και 3μ.μ. χθες, κλάπηκε το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων, εξασφαλίστηκε πληροφορία ότι το συγκεκριμένο όχημα κινείτο σε δρόμο στο Παραλίμνι. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν και ανέκοψαν το όχημα. Οδηγός ήταν 19χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ανακρινόμενος ο 19χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.


LIVE: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ;
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 04:30 SHOPPING STAR