Δείτε εδώ τις μοναδικές προσφορές του θερινού προγράμματος της Cobalt Air
Δείτε εδώ τις μοναδικές προσφορές του θερινού προγράμματος της Cobalt Air

Έτοιμες οι προσφορές του θερινού προγράμματος της Cobalt Air                                          

Η Cobalt Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, θέτει από σήμερα στη διάθεση του επιβατικού κοινού τις προσφορές της για το καλοκαιρινό της πρόγραμμα.  

Η Cobalt Air, αύξησε τη συχνότητα ορισμένων προορισμών της στο θερινό της πρόγραμμα, αναλογα με τη ζήτηση που διαπιστώθηκε. Ειδικότερα, το θερινό πρόγραμμα 2018  περιλαμβάνει 7 πτήσεις την εβδομάδα απο και προς το Λονδίνο Γκάτγουικ. Επιπλέον, η Cobalt θα πετά απο και προς την Αθήνα δύο φορές την ημέρα εκτός από τις Πέμπτες και τις Κυριακές όπου θα υπάρχει μόνο μια πτήση. Το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα θα συνεχίσει να πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα, ενώ οι πτήσεις απο και προς τη Θεσσαλονίκη αυξάνονται σε 10 πτήσεις την εβδομάδα. Το δρομολόγιο που εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρεία προς τη Μόσχα αυξάνεται σε 7 φορές την εβδομάδα και το δρομολόγιο Λάρνακα-Παρίσι αυξάνεται σε 3 πτήσεις την εβδομάδα.

Στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας προστίθενται ακόμα 3 νέοι προορισμοί. Πρόκειται για την Κοπεγχάγη, τη Γενεύη και τη Μύκονο με πτήσεις 2 φορές την εβδομάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Andrew Madar δήλωσε:

"Το νέο μας καλοκαιρινό πρόγραμμα αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα επέκτασης και ανάπτυξης της Cobalt. Δεσμευόμαστε να εξυπηρετούμε τους Κύπριους με εύστοχες, αξιόπιστες και προσιτές αεροπορικές υπηρεσίες σε βασικούς προορισμούς. Επίσης, εστιάζουμε στην οικονομική ανάπτυξη της Κύπρου τόσο στον τομέα του τουρισμού όσο και στον επιχειρηματικό τομέα. Ως εκ τούτου, η πλειοψηφία των νέων δρομολογίων μας είναι σε μεγάλες πόλεις όπου βλέπουμε δυνατότητες ανάπτυξης. Τις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να προσθέσουμε περισσότερες διαδρομές, με έμφαση στην επέκταση του δικτύου μας προς την Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τα επιειρηματικά μας πλάνα, γύρω στο 1 εκατομμύριο επιβατών αναμένεται να πετάξουν με την Cobalt από και μέσω της Κύπρου».

Πιο κάτω παρατίθεται ο πλήρης κατάλογος του θερινού προγράμματος της Cobalt. Οι τιμές ξεκινούν από €24.99, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των χρεώσεων.

Θερινό πρόγραμμα 2018

Λονδίνο Γκάτγουικ: Τρ., Τετ, Πέμ, Παρ, Σαβ (x2), Κυρ

Αθήνα Λάρνακα: Δευτ. (x2), Τρ (x2), Τετ (x2), Πέμ, Παρ (x2), Σάβ (x2), Κυρ

Αθήνα Πάφος: Πέμ & Κυρ

Θεσσαλονίκη: Δευτέρα, Τρ., Τετ (x2), Πέμ (x2), Παρ, Σαβ, Κυρ (x2)

Ηράκλειο: Τετάρτη & Κυρ

Χανιά: Δευτ., Τρ. & Παρ

Μύκονος: Πέμπτη & Κυρ

Μόσχα: Δευτ., Τρ., Τετάρτη, Πέμ., Παρ, Σαβ, Κυρ

Κοπεγχάγη: Τρ. & Παρ

Γενεύη: Τρ. & Κυρ

Παρίσι: Τρ., Πέμ. & Κυρ

Top News