Πολιτική


ΔΗΚΟ – Επικυρώθηκαν οι αλλαγές και άρχισε η ονοματολογία
ΔΗΚΟ – Επικυρώθηκαν οι αλλαγές και άρχισε η ονοματολογία

Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ άναψε τη Δευτέρα το «Πράσινο Φως» για τις νέες εισηγήσεις που αφορούν στο καταστατικό του κόμματος.

Από τις πιο σημαντικές εισηγήσεις που έλαβαν το «πράσινο φως»είναι η αύξηση του αριθμού των αντιπροέδρων από έναν σε τρεις και η θέση του γενικού οργανωτικού να είναι πλέον επαγγελματική.

Μετά και την επικύρωση των αλλαγών, άρχισε και η «παρέλαση» ονομάτων για την ηγετική πυραμίδα του κόμματος. Όπως έχει γίνει γνωστό ο κ.  Μαρίνος Μουσιούττας , έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την θέση του αναπληρωτή προέδρου, την ίδια ώρα που δεν αποκλείεται ο Αλεκος Τρυφωνίδης να αναμετρηθεί με τον κ. Μουσιούττα για την ίδια θέση.

 Πάντως τις τελευταίες μέρες πέραν των δυο προαναφερθέντων στελεχών για τις θέσεις των αντιπροέδρων  ακούστηκαν και άλλα ονόματα όπως είναι της κ. Χριστιάνας Ερωτοκρίτου, Κώστα Μαυρίδη και Αντώνη Αντωνίου.

Όσον αφορά τις άλλες θέσεις στην ηγετική πυραμίδα, φαίνεται ότι ο Άθως Αντωνιάδης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση του γενικού γραμματέα, ενώ θέση στο εκτελεστικό γραφείο αναμένεται να διεκδικήσει και ο στενός συνεργάτης του Νικόλα Παπαδόπουλου, Χρύσης Παντελίδης. 

Top News