Έφυγε από τη ζωή η διασημότερη μορφή της παραλίας Λεμεσού - ΒΙΝΤΕΟ
Έφυγε από τη ζωή η διασημότερη μορφή της παραλίας Λεμεσού - ΒΙΝΤΕΟ

Εδώ και πολλά χρόνια η παραλιακή της Λεμεσού είχε τη δική της μορφή. Μια μορφή που άκουγε στο όνομα Σταυρούλα Αθηνοδώρου. Και λέω «άκουγε» και όχι «ακούει» διότι η καρδιά της  συγκεκριμένης μορφής σταμάτησε να χτυπάει χθες, Τετάρτη 7 Μαρτίου, γεμίζοντας θλίψη την οικογένειά της καθώς και όσους τη γνώριζαν (και είναι πολλοί πιστέψτε με). 

Η ιστορία της κυρίας Σταυρούλας ξεκινάει από πολύ παλιά, τότε που η παραλιακή της όμορφης Λεμεσού δεν ήταν τόσο ξακουστή, τότε που δεν είχε εκατοντάδες επισκέψεις ανά ημέρα. 
Η κυρία Σταυρούλα η οποία ήταν πολύτεκνη ( τέσσερα παιδιά παρακαλώ, μια κόρη και τρία αγόρια), ήταν και ολομόναχη στη ζωή. Χωρίς την παρουσία του άντρα της στη ζωή της, κουβάλησε ολομόναχη το σταυρό της ζωής στις πλάτες της.

Μεγάλωσε με αξιοπρέπεια τα παιδιά της, μέσα σε δυσκολίες και κακουχίες. Ήταν αυτό που λέμε αγωνίστρια με Α κεφαλαίο.
Αυτό που φρόντισε η κυρία Σταυρούλα να μη λείψει ποτέ από το σπιτικό της ήταν η αγάπη. Η αγάπη μεταξύ των μελών της οικογένειάς της, αλλά και η αγάπη γα το συνάνθρωπο. Βλέπετε η συγκεκριμένη κυρία, ήταν οπλισμένη με αγάπη, ανιδιοτελή μάλιστα, για τους γύρω της. 


Η παραλιακή στη Λεμεσό είχε για συντροφιά της καθημερινά την κυρία Σταυρούλα, η οποία έστηνε από νωρίς το πρωί τον πάγκο της, προσφέροντας δωρεάν φρούτα, χυμούς, καφέδες, και κάτι άλλο πιο σημαντικό από υλικά αγαθά: την αγάπη και τη στήριξή της σε συνανθρώπους της που το είχαν ανάγκη, και ειδικά στις κακοποιημένες και βασανισμένες γυναίκες. 

Την αγάπησαν όλοι οι επισκέπτες τουρίστες της πόλης, γι’ αυτούς ήταν μια φιγούρα καλοσυνάτη που τους γέμιζε χαρά με το χαμόγελό της και δροσιά με τους χυμούς της. 
Την είδηση του θανάτου της ( ήταν 60 ετών), την έκανε γνωστή με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό ο γιος της, Χάρης Χριστοδούλου, γνωστός χορευτής/χορογράφος και ιδιοκτήτης της σχολής χορού Reflection of Dance & Art.

Το τελευταίο αντίο σε αυτή την ιδιαίτερη μορφή θα ειπωθεί αύριο, στις 12:00 το μεσημέρι από το ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνει εισφορά στην ίδια την οικογένεια.