Πολιτική


Εκτός ψηφοδελτίου ΔΗΚΟ ο Τρυφωνίδης λόγω Θεοχάρους
Εκτός ψηφοδελτίου ΔΗΚΟ ο Τρυφωνίδης λόγω Θεοχάρους

Τέρμα στις όποιες σκέψεις έκανε για να πει «ναι» στην πρόταση  που του έκανε προ διμήνου ο Νικόλας Παπαδόπουλος για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ στις Ευρωεκλογές, έφερε η απόφαση ένταξης της προέδρου της Αλληλεγγύης Ελένης Θεοχάρους στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ.

«Είχα αρκετούς  προβληματισμούς  και στάθμιζα πολλούς παράγοντες πριν  αποφασίσω, αλλά η ένταξη της κυρίας Θεοχάρους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος μας, δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από το να βάλω τέλος τις όποιες δικές μου σκέψεις για τις ευρωεκλογές», δήλωσε μιλώντας στον OMEGAlive, ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Όπως εξήγησε ο κ. Τρυφωνίδης  οι λόγοι της απόσυρσης του δικού του ενδιαφέροντος λόγω Θεοχάρους  είναι καθαρά πολιτικοί  και όχι προσωπικοί.

«Πως θα έχουμε όμως στο ψηφοδέλτιο μας την πρόεδρο ενός κόμματος που διακηρυγμένα διαφωνεί την δική μας θέση για την μορφή λύσης του Κυπριακού; Η κ. θεοχάρους είναι εναντίον της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, μορφή λύσης που το ΔΗΚΟ προκρίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Αλέκος Τρυφωνίδης, προχώρησε μάλιστα και ένα βήμα πάρα πέρα λέγοντας πως είναι πλέον πεπεισμένος – με βάση με τις κομματικές επαφές που έχει- πως και μια μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων του ΔΗΚΟ συμφωνεί με την δική του τοποθέτηση για την συμπερίληψή της Ελένης Θεοχάρους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Πέραν όμως αυτού, εξέφρασε και την άποψη πως στο τέλος της ημέρας η συνεργασία με την κ. Θεοχάρους θα έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα: «Θα φέρει στο κόμμα πέντε ψήφους αλλά θα χάσουμε δέκα» μας είπε χαρακτηριστικά…

Διαβάστε επίσης: 

Με δική του εξάδα κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές ο Καρογιάν  - Τα πρώτα ονόματα…