Αστυνομικά


Εντοπίστηκε κλοπιμαία μοτοσικλέτα – Χειροπέδες σε 33χρονο
Εντοπίστηκε κλοπιμαία μοτοσικλέτα – Χειροπέδες σε 33χρονο

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα, η οποία διεξήχθη χθες το μεσημέρι βάσει δικαστικού εντάλματος, σε οικία που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, εντοπίστηκε μια κλοπιμαία μοτοσικλέτα.

Εκτός από τη μοτοσικλέτα, σε πατάρι της εν λόγω οικίας, εντοπίστηκαν τέσσερα αντικείμενα, τα οποία εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να είναι αρχαία και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Σε σχέση με την υπόθεση της κλοπιμαίας μοτοσικλέτας, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 33χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκε, ανακόπηκε και ελέγχθηκε ένα πρόσωπο, εναντίον του όποιου, εκκρεμούσαν υποθέσεις δικαστηρίου για τροχαία και άλλα αδικήματα, καθώς επίσης και ανεξόφλητων ενταλμάτων.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο Δικαστήριο για επανακαταχώρηση των υποθέσεων που εκκρεμούν εναντίον του.

Περαιτέρω επισημαίνεται, ότι κατά τη διάρκεια των παγκύπριων συντονισμένων επιχειρήσεων, έγινε έλεγχος σε δεκάδες οχήματα, πρόσωπα και υποστατικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ