Αθλητικά


Επίσημη τοποθέτηση της Ανόρθωσης για Εγγλέζου, Μυτίδη και Λαβόρδε
Επίσημη τοποθέτηση της Ανόρθωσης για Εγγλέζου, Μυτίδη και Λαβόρδε

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριακός Γιάγκου, μίλησε στον «ACTIVE» και την εκπομπή «Passing Game» για τον μεταγραφικό προγραμματισμό της ομάδας.  Στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Γιάγκου τόνισε πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Νικόλα Εγγλέζου ενώ αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Μυτίδη και Ρικάρντο Λαβόρδε.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του αναπληρωτή προέδρου της Μεγάλης Κυρίας:

Για τον Εγγλέζου: «Έχουμε προφορική συμφωνία με τον Νικόλα Εγγλέζου. Απομένει το τυπικό μέρος των υπογραφών».

Για τον Μυτίδη: «Ακόμα δεν ξεκίνησε το μακρύ καλοκαίρι και αρχίσαμε να καλούμαστε να επιβεβαιώνουμε ή να διαψεύδουμε ονόματα. Κάθε καλός Κύπριος που μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα μας, μας ενδιαφέρει. Δεν έχει νόημα να λέμε ναι ή όχι, σε κάθε περίπτωση ο Μυτίδης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Για τον Λαβόρδε: «Είχαμε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και οι απαιτήσεις του να είναι πέραν των δυνατοτήτων μας αυτή την στιγμή. Όπως έχουμε δείξει και στην περίπτωση του Ράγιος οι δυνατότητες μας κατατίθενται μ ειλικρίνεια, δεν υποσχόμαστε συμβόλαια που δεν μπορούμε να τηρήσουμε. Εξακολουθεί να υπάρχει απόσταση με τον Λαβόρδε»

«Μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξει κι άλλη επαφή για να δούμε αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συζητήσουμε περαιτέρω».