Επιστρέφει στη μικρή οθόνη σειρά - θρύλος του Mega
Επιστρέφει στη μικρή οθόνη σειρά - θρύλος του Mega

Είναι πλέον γεγονός. Είκοσι χρόνια μετά η δημοφιλής σειρά «Λόγω Τιμής», θα είναι και πάλι σε λίγο καιρό στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο Ψηλός, η Ηρώ και ο Τσίου θα ξαναζωντανέψουν 20 χρόνια μετά στις μικρές μας οθόνες αφού η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου έχει ήδη ολοκληρώσει τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς που είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, η ίδια η σεναριογράφος ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς πριν από λίγους μήνες. Οσον αφορά τους ηθοποιούς, όλοι τους δήλωσαν πρόθυμοι να επιστρέψουν τηλεοπτικά και να συνεχίσουν την ιστορία των ηρώων που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό.

Ακόμη, οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν η σειρά να επιστρέφει στις οθόνες μας τον Ιανουάριο του 2018, ωστόσο πρόσφατα όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, δήλωσε άγνοια για το εν λόγω εγχείρημα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας espresso, υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικού καναλιού έχει βάλει στο μάτι τη σειρά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε στους δέκτες μας το φθινόπωρο του 2018. Οι ήρωες που έχουν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων θα συναντηθούν πάλι με αφορμή ένα συγκλονιστικό γεγονός. Οι ζωές και η καθημερινότητα όλων τους έχει αλλάξει, κάποιοι έχουν φτιάξει οικογένεια, άλλοι έχουν είναι διαζευγμένοι, άλλοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, υπάρχουν εκείνοι που είναι επιτυχημένοι επαγγελματικά κι αυτοί που έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για μια άλλη ζωή στην περιφέρεια. Η συνέχεια στη μικρή οθόνη.

timhs.jpg

Πηγή: iefimerida.gr