Κύπρος


Έτοιμη να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων στα κατεχόμενα η Κυπριακή Δημοκρατία
Έτοιμη να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων στα κατεχόμενα η Κυπριακή Δημοκρατία

Την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στα κατεχόμενα εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, εκφράζει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

"Είμαστε έτοιμοι να την παράσχουμε κάθε βοήθεια στα κατεχόμενα", ανέφερε ο Πρόεδρος  Αναστασιάδης σε σχέση με τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις κατεχόμενες περιοχές λόγω των πλημμυρών.

Προσερχόμενος στην τελετή εγκαινίων του Σπιτιού του Μάρωνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς αν έχει επικοινωνήσει με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη για το θέμα των πλημμυρών στα κατεχόμενα, είπε ότι «θα επικοινωνήσω. Έχω ήδη διαμηνύσει ότι αν θέλανε την οποιαδήποτε βοήθεια, είμαστε έτοιμοι να την παράσχουμε. Όμως, δεν κατέστη δυνατόν να μιλήσουμε ακόμα με τον κ. Ακκιντζί».

H φονική κακοκαιρία που έπληξε χθες βραδυ τα κατεχόμενα άφησε πίσω της νεκρούς και τραυματίες, αφού τρια άτομα εχασαν την ζωη τους και ένα αγνοειται ενω επέβαιναν σε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε απο τα ορμητικά νερά στον γκρεμό!Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης συνεχίζουν ακόμα τις εργασίες τους για να βρουν το αυτοκίνητο και τον άλλο επιβαίνοντα.

 

Top News