Αστυνομικά


Φόνος Λεωνίδη: Πενθήμερη κράτηση στον 36χρονο - Καταζητούνται άλλοι ένδεκα
Φόνος Λεωνίδη: Πενθήμερη κράτηση στον 36χρονο - Καταζητούνται άλλοι ένδεκα

Πενθήμερη κράτηση επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στον 36χρονο από τη Λετονία που συνελήφθη χθες στο Αεροδρόμιο Πάφου ως ύποπτος για την υπόθεση δολοφονίας του Ερνέστο Λεωνίδη στη Γερμασόγεια.

Το όχημα του υπόπτου φέρεται να είχε χρησιμοποιηθεί από τους τρεις δράστες κατά τις μετακινήσεις τους, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του φόνου, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως το είχε δανείσει σε 28χρονο Γεωργιανό, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. 

Διαβάστε επίσης:

Η Αστυνομία εξασφάλισε χθες και δεύτερο ένταλμα σύλληψης, εναντίον 57χρονου ομογενή από τη Γεωργία, κατόχου ελληνικού διαβατηρίου, ο οποίος φέρεται να ήταν ένα από τα δυο πρόσωπα που συνέτρωγαν με το θύμα και που εγκατέλειψαν τη σκηνή μετά τους πυροβολισμούς, ενώ εκκρεμούν δυο ακόμα εντάλματα σύλληψης. 

Συγκεκριμένα, καταζητείται μια 32χρονη Λετονή και ένας Ρώσος, αδελφός του 25χρονου που τελεί υπό κράτηση μαζί με έναν 24χρονο Γεωργιανό. Οι δυο συλληφθέντες φέρονται ως τα πρόσωπα που μετέφεραν στο εστιατόριο τους τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται όπως και το δεύτερο πρόσωπο που συνέτρωγε με τον Λεωνίδη.