Κόσμος


Η βασίλισσα Ελισάβετ μόλις έκανε μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ με Γουίλιαμ, Κέιτ, Χάρι
Η βασίλισσα Ελισάβετ μόλις έκανε μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ με Γουίλιαμ, Κέιτ, Χάρι

Τη μεγαλύτερη... δοκιμασία από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έστω και ανεπίσημα μπήκε στη βασιλική οικογένεια, πέρασε σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ. 

Η Μέγκαν Μαρκλ, ταξίδεψε με το τρένο της βασίλισσας Ελισάβετ, μαζί με την μονάρχη, κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο, αφού ποτέ ως τώρα δεν έχουν μπει στο τρένο της βασίλισσας ούτε η Κέιτ Μίντλετον φυσικά, αλλά ούτε τα δυο εγγόνια της πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι. 

Η Μέγκαν Μαρκλ, δούκισσα του Σάσεξ πλέον, διανυκτέρευσε στο τρένο, καθώς ταξίδευαν όλη νύχτα προκειμένου να φθάσουν σήμερα το πρωί στον σταθμό Ράνκορν. 

Η Μέγκαν Μαρκλ για αυτό το... βάπτισμα του πυρός που πήρε σήμερα στις βασιλικές υποχρεώσεις, με την ίδια την βασίλισσα να της δίνει μαθήματα, επέλεξε μια δημιουργία Givenchy, του οίκου που εμπιστεύτηκε για τη δημιουργία του νυφικού της. Ενα κομψό, μίνιμαλ φόρεμα σε άσπρο του πάγου με μια λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση. 

Η απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να καλέσει την Μέγκαν Μαρκλ να διανυκτερεύσει στο τρένο της και να τη συνοδεύσει στη βασιλική της υποχρέωση, αποτελεί κατά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ένδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνει η μονάρχης στο νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 

Η πρώτη βασιλική υποχρέωση που εκτέλεσε μόνη της η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, ήταν 10 μήνες μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και όχι δεν την είχε πάρει μαζί της να ταξιδέψουν με το τρένο. 

Για την Μέγκαν Μαρκλ, πάντως, φάνηκε, ότι χρειάστηκε πολύ λιγότερος χρόνος για να συνοδεύσει την βασίλισσα... 

Πηγή: iefimerida.gr