Η Cobalt Air ανοίγει για δεύτερη φορά τα φτερά της προς Γερμανία
Η Cobalt Air ανοίγει για δεύτερη φορά τα φτερά της προς Γερμανία

Τη Λάρνακα με το Αμπου Ντάμπι συνδέει η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου.

Η Cobalt Air εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα από τις 25 Φεβρουαρίου με τρείς πτήσεις την εβδομάδα προς την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Andrew Madar, Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air, σχολίασε:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε το Αμπου Ντάμπι στο δίκτυό μας, καθώς αποτελεί στρατηγικό προορισμό τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους επιχειρηματίες της Κύπρου. Το δρομολόγιο προς Αμπου Ντάμπι θα πραγματοποιείται απευθείας από τη Λάρνακα και με ναυλωμένη πτήση από το Χιθροου στο Λονδίνο. Η Cobalt Air κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού της Κύπρου. Ως εκ τούτου, η οικογένεια της Cobalt δεσμεύεται να σας ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που της δείξατε, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της και την εξυπηρέτηση και υποδοχή που θα σας προσφέρει στις πτήσεις σας ".

Οι πτήσεις προς Αμπου Ντάμπι θα προσφέρουν στο επιβατικό κοινό και θέσεις Βusiness class με ειδικά διαμορφωμένα καθίσματα που αποτελούν ιδανική επιλογή για τους επιχειρηματίες καθώς και την υπηρεσία Dine on Demand.

H Cobalt Air θα πραγματοποιεί τις πτήσεις προς το Αμπου Ντάμπι με το αεροσκάφος της A320 που συμπεριλαμβάνει 12 θέσεις Business Class και 144 οικονομικές θέσεις.

Οι τιμές  για μονή διαδρομή Λάρνακα-Αμπου Ντάμπι ξεκινούν από €81. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cobalt.aero  για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ταξίδι τους με άνεση απολαμβάνουν οι επιβάτες της Cobalt Air που επιλέγουν τις Business Class θέσεις καθώς διαθέτουν ευρύχωρη διαρρύθμιση με πλάτος 40".

Η Cobalt Air πιστοποιήθηκε ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) και κατέχει επίσης την παγκόσμια αναγνώριση επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017 καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της. Η Cobalt Air εξυπηρετεί σήμερα 22 προορισμούς και 12 διαφορετικές χώρες.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Κύπρος: Λάρνακα και Πάφος

Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Μύκονος

Ηνωμένο Βασίλειο: Λονδίνο Χίθροου, Γκάτγουικ, Στάνστετ, Μάντσεστερ

Ιρλανδία: Δουβλίνο

Ελβετία: Ζυρίχη και Γενεύη

Δανία: Κοπεγχάγη

Γαλλία: Παρίσι CDG

Ισπανία: Μαδρίτη

Γερμανία: Φρανκφούρτη

Ρωσία: Μόσχα

Ισραήλ: Τελ- Αβίβ

Λίβανος: Βηρυτός

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Αμπου Ντάμπι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟ

ΠΡΟΣ

ΑΠΟ

ΠΡΟΣ

Σάββατο, Δευτέρα, Τετάρτη

Παρασκευή, Κυριακή, Τρίτη

Αμπου Νταμπι (AUH) 05:10

Λάρνακα (LCA) 0:730

Λάρνακα (LCA) 22:30

Αμπου Νταμπι (AUH) 04:10

Οι αντιπρόσωποι μας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι το Al Rais Travel