Η Cobalt air εγκαινιάζει την υπηρεσία Business Class για Αθήνα
Η Cobalt air εγκαινιάζει την υπηρεσία Business Class για Αθήνα

Η Cobalt Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της νέας της υπηρεσίας Business Class από Κύπρο προς Αθήνα. Η Cobalt θα είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει κάθισμα πλήρους μεγέθους για τη διαδρομή, χρησιμοποιώντας διαρρύθμιση 2 Χ 2 και ένα ευρύχωρο βήμα 102 εκατοστών.

Οι επιβάτες της Business Class της Cobalt Air θα απολαμβάνουν τα προνόμια ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου check-in, ταχύτητα στον έλεγχο ασφαλείας, αποσκευή 40 κιλών, αίθουσες αναμονής για επιχειρηματίες και προτεραιότητα στην κλήση επιβίβασης. Μόλις επιβιβαστούν, οι επιβάτες στην καμπίνα Business Class θα εξυπηρετούνται από εξειδικευμένο προσωπικό καμπίνας και θα απολαμβάνουν δωρεάν ποτά και εδἐσματα, συμπεριλαμβανομένου του  ειδικού κοκτέιλ "Cobalt Blue".

Σχολιάζοντας την έναρξη λειτουργίας της νέας υπηρεσίας, ο CEO της Cobalt Andrew Madar δήλωσε:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε ένα νέο επίπεδο εξυπηρέτησης για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Κύπρο προς την Αθήνα. Για εμάς, οι θέσεις business class επιβάλλεται να προσφέρουν μεγάλα, άνετα καθίσματα και εξυπηρέτηση που να ταιριάζει στους επιβάτες που τις επιλέγουν. Η τακτική του να ονομάσουμε business class ένα άδειο κάθισμα στις οικονομικές θέσεις των αεροσκαφών μας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών μας και ούτε ταιριάζει στην εταιρεία μας. "

Η νέα υπηρεσία Business Class της Cobalt Air ξεκινά σήμερα σε όλες τις πτήσεις από τη Λάρνακα και την Πάφο προς την Αθήνα. Το βασικό αεροσκάφος για όλες τις πτήσεις με υπηρεσίες business class είναι το Airbus A320 156 θέσεων με 12 θέσεις business και 144 οικονομικές θέσεις.

Η Cobalt Air πετά 12 φορές την εβδομάδα από Λάρνακα προς Αθήνα και 3 φορές την εβδομάδα από Πάφο προς Αθήνα. Οι τιμές για την υπηρεσία Business Class της Cobalt ξεκινούν  από €150 ανά μονή διαδρομή.

Οι θέσεις business class είναι διαθέσιμες στο www.Cobalt.Aero  ή μέσω του αγαπημένου σας ταξιδιωτικού πράκτορα.

Η Cobalt Air εξυπηρετεί σήμερα 19 προορισμούς σε 12 διαφορετικές χώρες από τη βάση της στην Κύπρο. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία Start-up της χρονιάς 2017 * σε διεθνή τελετή απονομής βραβείων στο Λονδίνο. Η Cobalt είναι επίσης η μόνη εγγεγραμμένη αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο που είναι μέλος της IATA.

Η υπηρεσία Business Class συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις πτήσεις της Cobalt από Λάρνακα προς Λονδίνο Γκάτγουικ, Μόσχα και Άμπου Ντάμπι.

Η Cobalt Air πετάει από τη Λάρνακα και την Πάφο προς: Λονδίνο Γκάτγουικ, Λονδίνο Στάντστεντ, Μάντσεστερ, Μόσχα, Δουβλίνο, Αθήνα, Παρίσι, Μαδρίτη, Γενεύη, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη, Κοπεγχάγη, Αμπού Ντάμπι, Βηρυτό, Τελ Αβίβ, Ηράκλειο, Χανιά, Mύκονο και Θεσσαλονίκη.

* Έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA, ως η πιο καινοτόμα νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς.