H έννοια της ελευθερίας συμπατριώτη Μουσταφά

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μουσταφά από τη Λεμεσό και τώρα προσωρινά στη κατεχόμενη περιοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας την οποία ελέγχει με νύχια και με δόντια ο στρατός κατοχής της Τουρκίας και ο οποίος τυγχάνει να είναι ο εκλεκτός των λίγων  τουρκοκυπρίων και των πολλών εποίκων άνοιξε το στόμα του και μίλησε….

Μίλησε και είπε πράγματα…(στο Κρανς Μοντανά δεν μιλούσε …επειδή είχε ελαφριά φαρυγγίτιδα και όπως τον συμβούλεψε ο Τσαβούσογλου μόνο δια της νοηματικής θα μπορούσε να εκφραστεί αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε λόγω χρόνου να μάθει αυτό το τρόπο επικοινωνίας!)

Έκανε λοιπόν δηλώσεις ο Μουσταφά και υπέδειξε στην πλευρά μας ότι πρέπει να σκεφτούμε τι θέλουμε ….

Επιθυμούμε τον διαμοιρασμό εξουσίας με τα αδέλφια μας τους τουρκοκυπρίους και τα ξαδέλφια μας εκ Τουρκίας για να υπάρχει ισότητα ασφάλεια και ελευθερία …οξά εν θέλουμε…

Ένα πολύ βαθυστόχαστο ερώτημα Μουσταφά μου που δεν μπορεί κανείς να σου απαντήσει με ένα ναι ή ένα όχι  γιατί απλά υπάρχουν αυτά τα δεδομένα τα οποία έχει στο μυαλό της η Τουρκία και τα οποία τα εξέφρασε στο Κράνς Μοντανά ..όταν εσύ ..θυμάσαι ..ήσουν λίγο αρρωστούλης και δεν μιλούσες…

Βαθυστόχαστο ερώτημα Μουσταφά γιατί όταν πρόκειται να αναφέρεις τη λέξη ελευθερία θα πρέπει να ανοίξεις λίγα λεξικά για να μάθεις τι ακριβώς σημαίνει  …

Γιατί ελευθερία και παραμονή τουρκικού στρατού σε ξένο κράτος καθώς επίσης παραμονή εποίκων και διατήρηση εγγυήσεων από μια χώρα που εισέβαλε παράνομα ,βίασε  ,σκότωσε, λεηλάτησε, σφετερίστηκε και παραβίασε ανθρώπινα δικαιώματα …δεν συνάδουν!

Εκτός Μουσταφά μου αν εννοείς την Ελευθερία την Αρβανιτάκη την οποία θέλεις να σου τραγουδήσει …θα σπάσω κούπες για τα λόγια που …δεν είπες στο Κ Μοντανά για να απαλλάξεις πλήρως όλους τους συμπατριώτες σου από την παρουσία της αναχρονιστικής στρατιωτικής παρουσίας μιας Τουρκίας που παραβιάζει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου.

Όπως και νάχει  σε λίγες μέρες εντός Σεπτεμβρίου θα πας να δεις και το ΓΓ του ΟΗΕ και θα αρχίσεις να του λες τα παραμύθια του Ερντογάν όπως σου τα έμαθε να τα λες ….

Καλή επιτυχία σου ευχόμαστε για τον διακαή σου πόθο να σε εξουσιάζει πάντα μια Τουρκία η οποία καταπατεί κάθε τι που έχει να κάνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα ακόμα και στην επικράτεια της…

Εμείς πάντως δεν θα πάρουμε…..

Τώρα για τις εκλογές του Γεννάρη του 18 έχεις το δικαίωμα και εσύ να ψηφίσεις Μουσταφά μου ως Κύπριος πολίτης….

Άρχισες φαντάζομαι να παρακολουθείς τη προεκλογική εκστρατεία και εσύ Μουσταφά μου άκουσε και κρίνε….

Διαθέτεις κριτική σκέψη …το απέδειξες και στο Κρανς Μοντανά με τη σιωπή σου και ενδόμυχα με τη σκέψη …τώρα εγώ θα βάλλω το νού μου με τούτους?

Όπως και να έχει Μουσταφά μου πριν σου ευχηθώ να έχεις μια καλή μέρα σου υπενθυμίζω..οτι όλα έρχονται και παρέρχονται σε τούτη τη ζωή….

Δες και εσύ λίγο το συμφέρον των ελαχίστων τουρκοκυπρίων μου έμειναν και το συμφέρον όλων των συμπατριωτών μας και απάλλαξε μας το γρηγορότερο από τους ανισόρροπους ηγέτες της Τουρκίας που θέτουν ακόμα σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα τους και το λαό της! Χτύπα Μουσταφά και λίγο το χέρι στο τραπέζι….φόρεσε όμως μεταλλικά γάντια προηγουμένως μπας και πληγωθείς…..                

Top News