Η ιστορία ενός φελλού !

Θα σας διηγηθώ σήμερα την ιστορία όχι του Κεμάλ που ήθελε να αλλάξει το κόσμο και έμεινε με το όνειρο θερινός νυκτός όπως λέει και ο Τσαβούσογλου για το όνειρο των ελληνοκυπρίων της απόσυρσης των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο ,αλλά για τον φελλό ο οποίος το παντοτινό του όνειρο να επιπλέει πάντα , το κάνει πραγματικότητα!

Τα καταφέρνει μια χαρά χειμώνα καλοκαίρι, με ήλιο και βροχή, και με πρόεδρο ακόμα από την άκρα αριστερά ως την άκρα δεξιά…

Και το σπουδαιότερο είναι ότι κάνει ότι κάνει ,με το αριστερό του χέρι, χωρίς καν να γνωρίζει τι κάνει το δεξί του …

Τόσο δεξιοτέχνης είναι…!!!!

Μια φορά και ένα καιρό λοιπόν και μέχρι σήμερα ακόμα, στης Πορτογαλίας τα μέρη υπάρχει μια βελανιδιά από την οποία γίνεται μια διαδικασία απογύμνωσης του φλοιού από τον κορμό της…και η οποία ονομάζεται και διαδικασία αποκάλυψης!

Από αυτή λοιπόν την αποκάλυψη γεννιέται ο φελλός…

Κορδωτός καμαρωτός έτοιμος να βγάλει όλα τα “καλά” του στη φόρα….

Βγαίνει λοιπόν ο φελλός στο “meitani” για να δείξει τα κάλλη της ψυχής του….με παντοτινό σκοπό να αποκαλύψει τα μεγάλα προσόντα του …για προσωπικό όφελος!

Με μια φοβερή ελαφρότητα λόγω του  κενού κυτταρικού όγκου τον κάνει να επιπλέει στα καταγάλανα νερά της ύπαρξης του ,ευτυχής και αγέρωχος αδιαφορώντας το τι συμβαίνει γύρω του …ακόμα και αν δίπλα του βυθίζεται ο Τιτανικός!!!

Ως εδώ καλά και άγια….έλα όμως που ο φίλος μας ο φελλός έχει και άλλα να μας δείξει για να μας πείσει για τις ικανότητες …

Ελαστικότητα για να απορροφά κάθε κραδασμό ,σεισμό και καταποντισμό…Ατού ο Γαβρίλης…

Μεγάλο πλεονέκτημα η λεγόμενη “ευελιξία”…είναι κάτι σαν βουλιμία …πότε από εκεί πότε από εδώ…και η αρπαχτή πάει σύννεφο!

Στεγανότητα ,εδώ ισχύει …το στόμα κλειδί…βλέπε ,άκουε, σιώπα, ήταν γραμμένο και στο ΚΨΜ του στρατού ,,

Πειθαρχία τάξη και ασφάλεια, γιατί ο στόχος ένας και μοναδικός, η επίπλευση !

Τώρα όσον αφορά την αδράνεια του φελλού και αυτό ισχυρό χαρτί…Χωρίς γεύση και οσμή ικανό να κλείνει μπουκάλες και να βρίσκεται πάντα στη κορυφή ακόμα και ως πώμα ή ως στούππωμα στη κυπριακή διάλεκτο !

Και να αντέχει κιόλας..

Και κάτι ακόμα από τον φελλό που θέλει πάντα να είναι στο προσκήνιο και να αρμενίζει στο απέραντο πέλαγο μιας άσχετης κοινωνίας που τον θαυμάζει και τον φωτογραφίζει ενίοτε μαζί της σε σέλφι φώτο!

Ο φελλός εμφανίζεται μετά τα 25 του χρόνια και αργότερα κάθε εννέα χρόνια ..μόνο καλοκαίρι!

Διερωτάται κάποιος τι κάνει ενδιάμεσα…

Έψαξα και το βρήκα και αυτό…

Πουλάει μούρη και καψούρα σε κοριτσάκια ή αγοράκια ανάλογα, και προετοιμάζει το έδαφος για νέες αποκαλύψεις και για στόχους ακόμα πιο ψηλούς…

Και κάτι άσχετο ….

Ο Ζαχαράτος ήταν υπέροχος προχθές εδώ στη Λευκωσία …

Ακόμα και ως Άντζιελα….και θέλω να έρθω να σ αρπάξω από την άλλη και να της πω με ποιο δικαίωμα να σε πάρει από έμενα !!!!

Αυτή ήταν η ιστορία του φελλού από την Πορτογαλία που ήθελε και το πέτυχε να το ..παίζει σε πολλά ταμπλώ…

Δεν φτάνει μόνο να το λές ..πρέπει και να το παίζεις…

5000000 είναι αυτά!

Κανείς άσφαλτος τελικά ….

Μια ιστορία ναρκισσιστικής αγάπης εδώ φτάνει στο τέλος της…

Καληνύχτα φελλέ …συνέχισε όπως είσαι …δεν μπορεί να σε αλλάξει κανείς!


Top News