Κόσμος


Η Μέγκαν Μαρκλ απαγορεύεται να φορέσει τιάρα
Η Μέγκαν Μαρκλ απαγορεύεται να φορέσει τιάρα

Αν ανυπομονούσες να δεις την όμορφη και γλυκιά Μέγκαν να φοράει ένα αστραφτερό και εντυπωσιακό στέμμα όπως αυτό που φόρεσε η Kate Middleton θα σε απογοητεύσουμε.

Η πάντα κομψή και στιλάτη Μέγκαν είναι πηγή έμπνευσης για τα σικάτα σύνολα που επιλέγει που έχουν ως γνώμονα την απλότητα. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, επιλέγει για τις εμφανίσεις τις κομμάτια κλασικά και τα συνδυάζει με τρόπο που δείχνουν μίνιμαλ και αποπνέουν θηλυκότητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους μας αρέσει πολύ και κλέβουμε ιδέες από εκείνην για τα δικά μας λουκ.

Όσο όμως κι αν λαχταρούσες να την δεις με εμβληματικό στέμμα που θα αφήσει εποχή, δυστυχώς αυτό θα παραμείνει ένα όνειρο και θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο.

Η Κate Middleton στον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, φορούσε την τιάρα της Νταϊάνα ως ένδειξη τιμής της μνήμης της. Γιατί η Kate μπορεί να φορέσει τιάρα ενώ η Μeghan όχι;

Διαβάστε επίσης: 

Η Μeghan Markle μέχρι στιγμής δεν έχει φορέσει πριγκιπικό στέμμα. Ο λόγος;

GETTY

Το παλάτι της Αγγλίας είναι γνωστό πως ακολουθεί το πρωτόκολλο και οι κανόνες που το διέπουν είναι πολλοί.

To βασιλικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει σε γυναίκες του παλατιού να φορέσουν στέμμα πριν από τον γάμο. Μετά την τελετή τον ερχόμενο Μάιο, η Meghan θα μπορεί να φορέσει βασιλικά κοσμήματα.

Η τιάρα θεωρείται σύμφωνα με τον κανονισμό ένα βραδινό αξεσουάρ, που μόνο οι παντρεμένες μπορούν να φορέσουν.

Τα μοναδικά διαμάντια και οι τιάρες δεν φοριούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας δηλώνουν οι εμπειρογνώμονες. Για τις παντρεμένες κυρίες, αυτό ήταν ένα σύμβολο του στατους και την κοινωνικής καταξίωσης που επέφερε ο γάμος.

Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε αρκετά ακόμα μέχρι να δούμε την Meghan να φοράει ένα τέτοιο κόσμημα και να ζήσουμε μαζί της το παραμύθι.

Πηγή: bovary.gr