Κύπρος


Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για τις καταγγελίες περί διαπλοκής στο δικαστικό Σώμα
Η  πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για τις καταγγελίες περί διαπλοκής στο δικαστικό Σώμα

Με ενδιαφέρον και ανησυχία παρακολουθει τις εξελίξεις η Κυβέρνηση για τις καταγγελίες περί διαπλοκής στο δικαστικό σώμα, στις οποίες προέβη ο δικηγόρος Νίκος Κληρίδης, αδερφός του Γενικού Εισαγγελέα.

Κληθείς να σχολιάσει για τις καταγγελίες περί διαπλοκής στο δικαστικό Σώμα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι «δεν υπάρχει τοποθέτηση από την Κυβέρνηση διότι το θέμα δεν έχει απασχολήσει τουλάχιστον ακόμα την Κυβέρνηση».

«Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και ανησυχία τα όσα διαμείβονται. Η δικαιοσύνη οπωσδήποτε θα πρέπει να είναι υπεράνω τέτοιων αντιδικιών και να επιτελεί τον ανεξάρτητο πολιτειακό ρόλο της», πρόσθεσε.

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η συζήτηση, ενδεχομένως να πρέπει να γίνει κάποια συζήτηση, έχουμε να κάνουμε με ισχυρισμούς που πρώτα από όλα θα πρέπει να απασχολήσουν τον ίδιο τον νομικό κόσμο που έχει και τις δικές του ανεξάρτητες δομές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν θα ασχοληθούν με το όλο ζήτημα», κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Top News