Η τουρκική αλαζονεία στο μέγιστο βαθμό

Προκαλεί  εντύπωση το γεγονός της επιθυμίας των τουρκοκυπριακών κομμάτων αλλά και του Ακιντζί καθώς επίσης και του Υπουργού εξωτερικών της κατοχικής Τουρκίας να πάει ξανά στο Γκράνς Μοντανά ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες!

Όταν λίγο πολύ έχουν όλοι ξεδιπλώσει τα χαρτιά τους για διάφορες πτυχές του κυπριακού προβλήματος και είδαν τα δύσκολα αποφάσισαν να φωνάξουν ξανά τα ΗΕ!

‘Όταν ο Τσαβούσογλου μιλά πια καθαρά ότι θέλει και στρατό και εγγυήσεις και επεμβατικά δικαιώματα στη Κύπρο και μιλά για όνειρα θερινής νυκτός την απαίτηση της πλειοψηφίας του κυπριακού λαού να ζήσει ελεύθερος χωρίς τα πιο πάνω τότε φωνάζουν ξανά τον Γκουτέρες στο Γκρανς Μοντανά!!! 

Ο Ακιντζί από την άλλη ο οποίος το τελευταίο διάστημα το έπαιζε συμπροέδρος ήπιε τ αμίλητο νερό στην Ελβετία….

Θα μιλήσει λέει όταν πρέπει να μιλήσει …και μου θυμίζει μ αυτή του τη δήλωση το άσμα της Άντζελας …θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσω …κάνε στην άκρη σε παρακαλώ!!!!!!!

Μιλά μόνο το μεγάλο Αφεντικό προς το παρόν το οποίο δημοσιεύει και στο twitter φωτογραφίες από τον προσωπικό του φωτογράφο με φόντο τον Πρόεδρο της ΚΔ να φαίνεται…. να του κάμνει ττεμεννά!!!

Η τουρκική αλαζονεία στο μέγιστο βαθμό!!!

Εκείνο πάντως που είναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ίδια η Τουρκία αν εφάρμοζε τα ψηφίσματα του ΟΗΕ που αφορούν την Κύπρο δεν θα υπήρχε κυπριακό πρόβλημα …

Πως είναι δυνατόν η Τουρκία λοιπόν η οποία παραβιάζει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και η οποία δεν ακολούθησε ποτέ τις αποφάσεις των ΗΕ να έρχεται τώρα να θέλει διακαώς τον ΓΓ του ΟΗΕ να έρθει με τον πυροσβεστήρα στην Ελβετία

Τι επιδιώκει μ αυτό το τρόπο. Σκέφτηκε ξαφνικά ότι θέλει να λύσει το κυπριακό

Μα πως θα το λύσει μ αυτά τα οποία περιγράφει ….

Πως θα πείσει τον Γκουτέρες για τις λεγόμενες ειλικρινείς προθέσεις της χώρας του για μια υποφερτή λύση του Κυπριακού

Πάντως παρόλο που ακούστηκαν ευνοϊκά σχόλια από δικής μας πλευράς για την έκθεση Γκουτέρες εν τούτοις προκαλεί σύγχυση η αναφορά στο περιουσιακό …

Θέλει να έχει κάποιος μαντικές ικανότητες ή να ήταν της εποχής του Κάλχα και να πήρε κάποια μαθήματα για να ερμηνεύσει τη παράγραφο η οποία μιλά ότι ο παράνομος χρήστης των περιουσιών στο τκ  κρατίδιο έχει τον πρώτο λόγο αλλά όχι εκατον τοις εκατόν !!!!!!

Άσε που σε καμμιά περίπτωση αυτές τις μέρες στη Ελβετία δεν ετέθη ή τουλάχιστον δεν ακούσαμε το τι θα γίνουν τα ξαδέλφια μας οι έποικοι …

Κατά τα άλλα και ενώ η δική μας πλευρά μάχεται με νύχια και με δόντια, στο Γκρανς Μοντανά κάτω από ευνοϊκές καιρικές συνθήκες …σε σύγκριση με το καύσωνα που έχουμε εδώ, κάποιοι ελληνοκύπριοι χρήστες του διαδικτύου στις διάφορες δημοσιεύσεις τους μιλούν ότι έστω και λίγη Τουρκία να μείνει αλλά  χωρίς επεμβατικά δικαιώματα στη Κύπρο και μετά τη λύση θα αποτρέψουμε το ενδεχόμενο της πολλής Τουρκίας να παραμείνει……εσαεί! 

Άραγε να φταίει ο πολύς καύσωνας και όταν θα υποχωρήσει θα ξαναδούν το θέμα….Ιδού το μέγα ερώτημα!

ΥΓ. Μόλις έχουμε πάρει την είδηση ότι ο Ακκιντζή επιτέλους μίλησε…..και είπε ότι οι προτάσεις του Προέδρου Αναστασιάδη είναι για τα μάτια του κόσμου !!