Κύπρος, Καλή Ζωή


Ιδού το αεροσκάφος που μετέφερε το πριγκιπικό ζεύγος στην Κύπρο -ΒΙΝΤΕΟ
Ιδού το αεροσκάφος που μετέφερε το πριγκιπικό ζεύγος στην Κύπρο -ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο μετά το μεσημέρι έφθασε στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ και πριγκίπισσα Κάθριν (Κέιτ Μίντλεττον), στέλνοντας τις ευχές τους στο προσωπικό που εργάζεται αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες του.

Την Τρίτη το πριγκιπικό ζεύγος διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παλάτι του Κένσιγκτον για παιδιά και συζύγους στρατιωτών από τις εγκαταστάσεις της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Κόνινγκσμπι και στο Μάραμ που βρίσκονται στην Κύπρο και θα περάσουν εκεί, μακριά από τις οικογένειές τους, τα Χριστούγεννα.

Είχαν ζητήσει από τα παιδιά να φέρουν δώρα και γράμματα για τους γονείς τους και αυτά τα δώρα και γράμματα θα παραδώσουν δια χειρός στους Βρετανούς στρατιώτες στο Ακρωτήρι.

Σε χθεσινό μήνυμά της στο Twitter η δούκισσα του Κέμπριτζ ανέφερε: «Πραγματικά ανυπομονούμε να πετάξουμε στη βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Ακρωτήρι στην Κύπρο αύριο και να συναντήσουμε κάποιες από τις μαμάδες και τους μπαμπάδες των μικρών που συναντήσαμε με σήμερα. Είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν με όλες τις κάρτες και τα δώρα σας, γι’ αυτό ευχαριστούμε που τα ταχυδρομήσατε σήμερα».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο επίτιμος διοικητής της βάσης στο Κόνινγκσμπι στην κομητεία του Λίνκολνσιρ, όπου υπάγονται διοικητικά τα αεροσκάφη Typhoon τα οποία υποστηρίζουν τις βρετανικές επιχειρήσεις από το Ακρωτήρι.

Στο βίντεο και τις φωτογραφίες, το αεροσκάφος που μετέφερε το πριγκιπικό ζεύγος στην Κύπρο.

Top News