Πολιτική


Κάλυψε τον βουλευτή του ο Αβέρωφ  για την παραδοχή ότι αυτός είναι που δεν πάει έφεδρος
Κάλυψε τον βουλευτή του ο Αβέρωφ  για την παραδοχή ότι αυτός είναι που δεν πάει έφεδρος

Αίσθηση σε ολόκληρη την κοινωνία προκάλεσε, όχι τόσο η  αναφορά στην έκθεση του ελεγκτή ότι ένας βουλευτής δεν πάει στρατό, όσο η Δημόσια παραδοχή από τον βουλευτή και εκπρόσωπο τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου ότι αυτόν αφορά η διαρροή.

«Έχει διαρρεύσει ένας κατάλογος συμπολιτών μας με ιδιότητες ή και επαγγέλματα που δεν είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους στην εφεδρεία της Εθνικής Φρουράς. Ο κατάλογος αυτός αναφέρεται, χωρίς να κατονομάζει, σε βουλευτή ή και σε εκπρόσωπο τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Διαβάστε επίσης: Επώνυμοι και συγγενείς πολιτικών δηλώνουν αιώνιοι φοιτητές για να μην πηγαίνουν έφεδροι

Θέλω να σας ενημερώσω ότι η διαρροή αφορά εμένα.

Υπηρέτησα στην Εθνική Φρουρά για 26 μήνες, από τον Ιούλιο του 1999 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2001. Υπηρέτησα με το βαθμό του απλού στρατιώτη στο πεζικό με την ειδικότητα του οδηγού.

Δεν κλήθηκα ποτέ στην εφεδρεία. Άγνοια νόμου φυσικά δεν συγχωρείται και αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Έκανα λάθος και είμαι στη διάθεση της πολιτείας», έγραψε ο κ. Δημηγτρίου.

ss.PNG

Αντίδραση Αβέρωφ

Άμεση ήταν και η αντίδραση του προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος επίσης με ανάρτηση του έγραψε:

«Είναι ωραίο ναχεις κοντά σου άτομα με ήθος και καθόλου αλαζονεία. Που αναγνωρίζουν τα λάθη και αναλαμβάνουν την ευθύνη τους. Μπράβο @dmdemetriou. Ουδείς αλαθητος».

ta.PNG

 

Top News