Αθλητικά


Καυστική τοποθέτηση της Θύρα 9 - «Παραιτηθείτε όλοι σας»
Καυστική τοποθέτηση της Θύρα 9 - «Παραιτηθείτε όλοι σας»

Με ανακοίνωση της η Θύρα 9 τονίζει πως το Δ.Σ της Ομόνοιας απότυχε και θα έπρεπε να παραιτηθεί και ζητά άμεσα σύγκληση Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η λέξη ντροπή δεν μπορεί να περιγράψει στο ελάχιστο αυτό που ζήσαμε την Δευτέρα την νύχτα. Ήταν η κορύφωση του δράματος που εξελίσσεται την τελευταία τουλάχιστον δεκαπενταετία, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ήδη γεμάτο ποτήρι. Ήρθε η στιγμή αδέλφια που πρέπει ΟΛΟΙ μας να αντιληφθούμε την σοβαρότητα της κατάστασης, είναι η ώρα που πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Από τον περασμένο Μάη μετά από την χειρότερη χρονιά στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δώσαμε πρωτοφανή πίστωση χρόνου σε όλους να δουλέψουν, από τον φροντιστή του Ηλίας Πούλλος μέχρι και τον Πρόεδρο. Από τότε μαζί παλέψαμε για πολλά, μαζί ανοίξαμε πολλά μέτωπα και μαζί δώσαμε μάχες εντός και εκτός γηπέδου. Μαζί τρέξαμε να κάνουμε νέα μέλη και νέα διαρκείας, μαζί πολεμήσαμε τους τρομονόμους και τις ταυτοποιήσεις. Για αυτό λοιπόν εμείς που σας στηρίξαμε πρέπει να σας δώσουμε να καταλάβετε ότι αποτύχατε.

Η αλήθεια περιμέναμε ότι μαζί με την ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Πάμπου θα ακούγαμε και για την παραίτηση του Δ.Σ, δεν την ακούσαμε όμως κι ας απότυχε ολόκληρο το πλάνο. Δυστυχώς φίλοι δεν μπορείτε να προσφέρετε κάτι παραπάνω. Κάποιους από εσάς σας πιστώνουμε με την θέληση για δουλειά μερικούς και με την ικανότητα για προσφορά, εδώ όμως δεν κρίνουμε ανθρώπους αλλά συμβούλιο και σαν συμβούλιο αποτύχατε να πάρετε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Μπορούμε να γράψουμε δημόσια πολλά για το που εντοπίζουμε τα λάθη, για το γιατί δεν λειτουργήσατε ποτέ σαν συμβούλιο αλλά δεν χρειάζεται θα κτυπήσουμε ακόμα παραπάνω το ήδη πληγωμένο σώμα της ομάδας μας και δεν θα κερδίσουμε και τίποτα, για αυτό θα προτιμήσουμε να τα καταγράψουμε ΟΛΑ στην επόμενη (έκτακτη ελπίζουμε) Γενική Συνέλευση.

Χθές το βράδυ μετά από πολύωρη έκτακτη συνεδρία των Κλιμακίων της ΘΥΡΑ 9 μαζί με την Γραμματεία καταλήξαμε στα δύο πιο κάτω σημεία.

1) Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του νέου προπονητή που θα πάρει τα κλειδιά του Ηλίας Πούλλος να λήγει με το τέλος της φετινής περιόδου έτσι ώστε να μην δεσμεύσουμε τους επόμενους. Να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη.

2) Το Δ.Σ να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ γενική συνέλευση που θα συζητηθούν πολλά και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη. Καλούμε τα μέλη να ΜΗΝ δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης ούτως ώστε να πάμε ΑΜΕΣΑ σε εκλογική συνέλευση ΠΡΙΝ τον ερχόμενο Ιούνιο για να μπορέσει το νέο Δ.Σ να έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει για την επόμενη χρονιά.

Τα αιτήματα μας απλά και λογικά, θεωρούμε ότι θα έχουν θετική ανταπόκριση από το Δ.Σ έτσι ώστε να καταφέρουμε μέσα από τις συνελεύσεις να αλλάξουμε επιτέλους σελίδα, να βρούμε όλοι μαζί τις λύσεις, τους τρόπους και τους ανθρώπους που μαζί τους θα ξανακάνουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ μας την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Υ.Γ 1 – Την ερχόμενη Δευτέρα δεν θα δεχτούμε απουσίες από την Βόρεια θα παλέψουμε πάνω στα τσιμέντα μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς.

Υ.Γ 2 – Εμετό μας προκαλούν αυτοί που χαίρονται για την κατάντια της ομάδας μας πανηγυρίζοντας για την δικαίωση που τους βρήκε.

Top News