Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 LIVE ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ | 12:00 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ LIVE

Φτάσαμε στο αμήν, κάτω τα χέρια από την έρευνα Κουτσάφτη! Ανάρτηση-γροθιά στο στομάχι από την κ. Ανδριάνα Νικολάου

Με μία ανάρτηση γροθιά στο στομάχι η κυρία Ανδριάνα Νικολάου, η γυναίκα που εδώ και 15 χρόνια επιμένει ότι ο θάνατος του παιδιού της, Θανάση Νικολάου, ήταν έγκλημα και όχι αυτοκτονία, φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της, μετά και την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση του παιδιού της, όταν της αρνήθηκαν την μεταφορά οστού, κάτι που εισηγήθηκε ο εμπειρογνώμονας που διόρισε η οικογένεια, ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης που εξέτασε τον σκελετό μετά και την πρόσφατη εκταφή.

Η κα Νικολάου τονίζει στην ανάρτησή της  απευθυνόμενη στην εισαγγελία, να σταματήσει να θέτει φραγμούς στην έρευνα και να  αφήσει να σταλεί το συγκεκριμένο οστό για να εξεταστεί στην Αθήνα. «Μόνο έτσι θα ησυχάσουμε και θα σταματήσουν τα εκτεθειμένα οστά του παιδιού μας να τρίζουν στο τραπέζι του νεκροτομείου!», αναφέρει η κα Νικολάου.

Αυτούσια η ηχηρή ανάρτηση της κυρίας Νικολάου:

*Αν είστε ευαίσθητοι μη το διαβάσετε!!! Παρακαλώ διαδώστε το.

Η υπομονή μας έφθασε στο αμήν. Δεν αντέχουμε άλλο να συνεχίζουν να μάς ταλαιπωρούν ακόμα με τόση ασέβεια. Δεν σέβονται ούτε τα λείψανα του παιδιού μας που βρίσκονται εδώ και ένα μήνα στο τραπέζι του νεκροτομείου και καρτερούν δικαίωση!

Τα τελευταία γεγονότα.

Στις 23.4.2014, ενώ διαμαρτυρόμασταν έξω από το προεδρικό για τις κοροϊδίες και τα παιχνίδια που έπαιζαν εις βάρος της τραγικής μας υπόθεσης με σκοπό να μείνει ο θάνατος του παιδιού μας για πάντα στο σκοτάδι, την ίδια μέρα συνεδρίαζε και το Υπουργικό Συμβούλιο.

Κατά την συνεδρία του ψήφισαν ομόφωνα σχετική Απόφαση για την περαιτέρω διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του παιδιού μας «από ειδικό εμπειρογνώμονα της επιλογής μας»!

Το Μάιο του 2019 πληροφορηθήκαμε ότι ο Κύριος Φίλιππος Κουτσάφτης Ιατροδικαστής Α’ τάξεως, Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, αφυπηρέτησε από τα καθήκοντα του και βασιζόμενοι στην Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα μπορούσε να μας βοηθήσει σαν ειδικός εμπειρογνώμονας της επιλογής μας. Έτσι, επικοινώνησα μαζί του και πήγα στην Αθήνα και τον συνάντησα ο οποίος μού εισηγήθηκε την εκταφή του παιδιού μου.

Ακολούθως ξεκινήσαμε τη διαδικασία μέσω του δικαστηρίου για να βγάλουμε το Διάταγμα για την εκταφή η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17.12.2020 από τον Κύριο Κουτσάφτη. Αφού εξέτασε τον οστικό σκελετό, για να ολοκληρώσει το πόρισμα του εισηγήθηκε ότι πρέπει να σταλεί κάποιο συγκεκριμένο οστό στην Αθήνα για εξειδικευμένες εξετάσεις από επιστήμονα που προτείνει ο ίδιος.

Η δε εισαγγελία, ως συνήθως, ανακατεύτηκε πάλι και σε αυτή την έρευνα και δεν αφήνει τους επιστήμονες να κάνουν σωστά την δουλειά τους, και… πρότεινε όπως η εξέταση του οστού γίνει στην Κύπρο!!!

Ε όχι!!! Αρκετά μάς κάνατε!!! Τί σας πειράζει και τί σάς ενοχλεί να σταλεί στην Αθήνα? Τόσο καιρό στέλνατε τα οστά των αγνοουμένων στο εξωτερικό για εξειδικευμένες εξετάσεις και δεν υπήρχε πρόβλημα! Τώρα σάς ενόχλησε το οστό του παιδιού μας;!!! Περιμέναμε με αγωνία 15 ολόκληρα χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό το ψυχοφθόρο στάδιο να μάθουμε την Αλήθεια και εσείς συνεχίζετε να βάζετε φραγμούς και τρικλοποδιές και να μάς ταλαιπωρείτε χωρίς ίχνος σεβασμού ούτε στα κόκαλα του παιδιού μας; Για ελάτε σάς παρακαλώ στην θέση μας για να καταλάβετε τί ζημιά μάς κάμνετε και πώς νοιώθουμε!

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ με κανένα τρόπο την οποιαδήποτε παρεμβολή στην έρευνα του αξιότιμου επιστήμονα, Κυρίου Κουτσάφτη. Είναι ντροπή και προσβολή εκ μέρους των αρχών να γίνονται τέτοιες παρεμβάσεις στις έρευνες των ξένων επιστημόνων. Και αυτό θα είναι ενάντια στην Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου «για ειδικό εμπειρογνώμονα της επιλογής μας»! Και όχι μόνο, αλλά χάνεται τελείως η εμπιστοσύνη μας προς τις αρχές της Δημοκρατίας, διότι μόνο παγίδες μάς στήνετε!

Γι’ αυτό σάς παρακαλώ, κάτω τα χέρια από την έρευνα του εμπειρογνώμονα, Κυρίου Κουτσάφτη. Μη θέτετε φραγμούς, αφήστε να σταλεί το συγκεκριμένο οστό για να εξεταστεί από τον δικό του καθηγητή και να ολοκληρώσει την έρευνα και να εκδώσει το πολυπόθητο πόρισμα του. Μόνο έτσι θα ησυχάσουμε και θα σταματήσουν τα εκτεθειμένα οστά του παιδιού μας να τρίζουν στο τραπέζι του νεκροτομείου!

ΟΛΟΙ εσείς που εμπλέκεστε στην τραγική μας υπόθεση και λειτουργάτε εις βάρος και εναντίον της Αλήθειας, είσαστε συνένοχοι του εγκλήματος και δεύτεροι δολοφόνοι του παιδιού μας. Σκεφτήκατε εάν ήταν τα κόκαλα του δικού σας παιδιού στο τραπέζι του νεκροτομείου και να περιμένουν δικαίωση πώς θα νοιώθατε και πόσο θα αντέχατε!!!

Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Είναι απαράδεχτο να μη μπορούμε να δούμε τα οστά του παιδιού μας, να ανάψουμε ένα καντήλι, ένα κερί, ούτε θυμίαμα και τρισάγιο στα κόκαλα του!!! ΔΕΝ δεχόμαστε άλλες αναβολές! Φτάνει μέχρι εδώ, και παρακαλούμε κρατήστε απόσταση και ΜΗ μάς ταλαιπωρείτε άλλο!!

Παρακαλώ διαδώστε το για να μάθει ο κόσμος τους λόγους που δεν εξιχνιάστηκε ακόμα ο άδικος και τραγικός θάνατος του παιδιού μας!

Η χαροκαμένη Μάνα, Ανδριάνα Νικολάου 16.01.2021»

LIVE
LIVE

09:13 Υγεία

Η χρήση μάσκας κατά την έντονη άσκηση θα είναι ασφαλής για τους υγιείς ανθρώπους σύμφωνα με ιταλική έρευνα 

08:33 Lifestyle

Μέγκαν και Χάρι στην Οπρα: «Έτρεμαν μήπως ο Άρτσι ήταν ο πρώτος μαύρος πρίγκιπας της Αγγλίας»

08:26 Αστυνομικά

Τυλίχθηκε στις φλόγες αυτοκίνητο 42χρονου στη Δευτερά

08:16 Κύπρος

Αύξηση στους ασθενείς με κορωνοϊό στον Νοσοκομείο Αναφοράς

08:10 Κύπρος

Δεν άκουσε το Υπουργείο και βάζει απουσίες – Επιμένει η ΟΕΛΜΕΚ για μαθητές που δεν θα παρουσιαστούν με τεστ

09:10 Αθλητικά

ΕΝΠ: Καλό μάθημα

07:44 Αστυνομικά

Σχεδόν 200 οι καταγγελίες της Αστυνομίας για παραβίαση των μέτρων

07:41 Αστυνομικά

Προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ, τον απέκοψε και εγκατέλειψε τη σκηνή – Ψάχνει 27χρονο η Αστυνομία

07:26 Κόσμος

Φον Ντερ Λάιεν: Περισσότερες παραδόσεις εμβολίων στην ΕΕ από τον Απρίλιο

07:18 Κύπρος

Όλα τα σημεία δειγματοληψίας σήμερα Δευτέρα – Κατάλογος

07:14 Κόσμος

Πλησιάζουν τα 17,5 εκατομμύρια τα κρούσματα κορωνοϊού διεθνώς

09:05 Αθλητικά

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Στηρίζει τον Σύνδεσμο για Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια

07:10 Πολιτική

Συναντήσεις με Πρόεδρο Αναστασιάδη και Τατάρ έχει σήμερα η Τζέιν Χολ Λουτ - Κλειδώνει τη διαδικασία

22:07 Κύπρος

Δείτε τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ - ΠΙΝΑΚΑΣ

21:56 Αστυνομικά

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος με τις καταγγελίες της Άντρης Ελευθερίου – Τα επόμενα βήματα

21:37 Κύπρος

Κατέβηκαν στους δρόμους γονείς στην ελεύθερη Αμμόχωστο για τα rapid test σε μαθητές

21:30 Πολιτική

Κλειδώνει τη διαδικασία της πενταμερούς η Λουτ – Έτοιμος ο Πρόεδρος

09:05 Αθλητικά

Κύπελλο Φούτσαλ: Με ξεκάθαρα φαβορί

21:19 Κόσμος

Νεκρός ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος Ολιβιέ Ντασό μετά από συντριβή με ελικόπτερο

21:11 Κύπρος

Πανά για επόμενες χαλαρώσεις: Να αξιολογήσουμε πρώτα την εικόνα και μετά

Όλη η ενημέρωση σε ένα App