Οι έντονες βροχές έφεραν προβλήματα – Η περιοχή που παραμένει χωρίς ρεύμα

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έφεραν διακοπές ρεύματος στο δίκτυο της ΑΗΚ την Πέμπτη (12/1) από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.
Το συνεργείο της ΑΗΚ επιδιόρθωσε άμεσα τα προβλήματα με ευκολία. Μόνο σε μια περίπτωση το έργο της ΑΗΚ ήταν δύσκολο όταν μια βλάβη στις περιοχές των κοινοτήτων Καπέδες και Καμπιά της Λευκωσίας δεν εντοπιζόταν λόγω δύσβατης περιοχής.
Όπως ανέφερε στο OMEGAlive η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, σήμερα όλα κυλούν ομαλά χωρίς καμία ιδιαίτερη βλάβη στο δίκτυο της ΑΗΚ παρά μόνο σε ένα μέρος της περιοχής του Τρόοδους η οποία αναμένεται να αποκατασταθεί γύρω στις 12:30.
Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία χρειάστηκε χθες να κλείσει δρόμους λόγω κατολισθήσεων και συσσώρευσης νερού.