Αστυνομικά


Ερευνήθηκε το 95% του φρεατίου - Δεν εντοπίζεται κάτι μέχρι στιγμής λέει ο Τράγκολας
Ερευνήθηκε το 95% του φρεατίου - Δεν εντοπίζεται κάτι μέχρι στιγμής λέει ο Τράγκολας

Χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι έρευνες με τις κάμερες στο φρεάτιο του Μτσερού. Όπως δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Μάρκος Τράγκολας, ερευνήθηκε το 95% του φρεατίου χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε.

Σε σχέση με τις έρευνες στη λίμνη στον Ξυλιάτο, αυτές θα αρχίσουν την Παρασκευή και αφού θα ολοκληρωθεί αύριο η εγκατάσταση για να λειτουργήσει σκάφανδρο.

Σε επίπεδο αστυνομίας, ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Αγγελίδης επισήμανε ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας έχει διατάξει διοικητική ερευνά για να διαπιστωθούν εάν υπάρχουν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες από μέλη του σώματος.

Δείτε την εξέλιξη με όλες τις δηλώσεις και εξελίξεις από τη σημερινή ημέρα:

Μαρτυρία για νέο φόνο από τον 35χρονο εξασφάλισε η αστυνομία

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΥ ΤΡΑΓΚΟΛΑ ΤΩΡΑ:  Ερευνήθηκε το 95% του φρεατίου. Δεν εντοπίζεται ότιδήποτε μέχρι στιγμής που να κινεί υποψίες. Η ειπόνα που είχαμε ήταν καθαρή.  Τέλος στην καταγραφή δεδομένων από την ρομποτική κάμερα.   Όσο αφορά τον Ξυλιάτο αύριο θα ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του συστήματος  και την Παρασκευ΄νη θα ξεκινήσουν οι έρευνες. 

16:45 Ολοκλήρωση των σημερινών ευρευρνων. Δηλώσεις σε λίγο από τον Μάρκο Τράγκολα. 

12:28 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΡΕΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ:  Δοικητική έρευνα από πλευράς Αρχηγού αστυνομίας για πιθανά ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα από μέλη της αστυνομίας. "Από πλευτράς ανακριτών εξετάζονται όλα τα στοιχεία που υπάρχουν και στη βάση των δεδομένων θα προχωρήσουμε. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε έιναι ότι έχει ανακριθεί εκ νέου στη βάση των στοιχείων. Είναι  λογικό να αναμένεται να ανκριθεί και άλλες φορές.  Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να ολοκληρωθυούν όλες οια εξετάσεις που πρέπει να γίνουν. Δεν αποκλείεται να μεταφερθούν και σε άλλα σημεία οι έρευνες ​."  

12:08 Στην σκηνή και ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης. Δηλώσεις  εντος ολίγου.  

11: 53 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑΡΚΟΥ ΤΡΑΓΚΟΛΑ: "Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα μέχρι το απόγευμα θα έχουμε εικόνα για το  υπάρχει στο φρεάτιο. Όσο αφορά τις έρευνες στη λίμνη γίνεται η διαδικασία για να επιχειρήσουμε έρευνα έσω συστήματος παροχής αέρα στο δύτη που θα καταδυθεί στα σημεία που δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα το ρομπότ".

11:05 Σε παράλληλο επίπεδο στη λίμνη στον Ξυλιάτο κάνουν τις προεργασίες έτσι  ώστε να καταφέρουν να  υλοποιήσουν το εναλλακτικό σχέδιο με το σκάφανδρο.  Αυτο κατά πάσα πιθανότητα αύριο.  

11:00 Δηλώσεις εντός ολίγου από τον διευθυντή της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

10:55 Ρίχθηκε ήδη στο φρεάτιο η μία από τις δύο κάμερες από την ιδιωτική εταιρία. Είναι πιο μικρή σε μέγεθος να μπορέσει να καταγράψει εικόνες από πιο δύσκολα σημεία και πιο βαθιά στο φρεάτιο. 

10:30 Σε επίπεδο ανακρίσεων ο ύποπτος δεν φαίνεται να λέει οτιδήποτε άλλο, παρά την εξαντλητική προσπάθεια των ανακριτών. Υπενθυμίζεται πως ο ψυχίατρος που τον εξέτασε χθες αποφάνθηκε πως είναι σε θέση να παρακαλουθήσει τη διαδικασία. 

8.20 Έφθασε στο σημείο και ο Μάρκος Τράγκολας

8.00 Στο σημείο βρίσκονται ήδη μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής

Διαβάστε επίσης:

Το σκάφανδρο που θα χρησιμοποιήσουν οι αρχές στη λίμνη Mεμί και οι δυνατότητες που παρέχει

Κόλαφος ο πρώην Αρχηγός Ι. Παπακώστας για την υπόθεση στο Μιτσερό – « Που είναι σήμερα ο Ιωνάς Νικολάου;»

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλος δίνει τις δικές του εκτιμήσεις για το κάδρο της πρωτοφανούς υπόθεσης:

 

 

Top News