Κύπρος


Μαθήματα ζωής από τα παιδιά με λευχαιμία στο Μακάριο(Βίντεο)
 Μαθήματα ζωής από τα παιδιά με λευχαιμία στο Μακάριο(Βίντεο)

Μαθήματα ζωής από τους μικρούς ήρωες που παλεύουν για τη ζωή στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Οι μικροί μαχητές της ζωής με συνοδοιπόρους τους γονείς τους δίνουν τη δική τους μάχη, παραδίδοντας σε όλους μας μαθήματα ζωής.

Το πιο κάτω βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στο Facebook από γονείς που παλεύουν με τα παιδία τους για να νικήσουν στη ζωή δείχνει στιγμές από τον καθημερινό αγώνα των παιδιών, έναν αγώνα που όλοι ευχόμαστε να κερδίσουν.

Στην ανάρτηση τους οι γονείς αναφέρουν «Το πιο κάτω βίντεο είναι αφιερωμένο στους μικρούς μαχητές του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάριου Νοσοκομείου Λευκωσίας που καθημερινά μας δίνουν μαθήματα ζωής με το πείσμα και την δύναμή τους .

Ήρωες δεν είναι μόνο οι μεγάλοι .Ήρωες δεν είναι μόνο αυτοί που χάθηκαν κάνοντας το καθήκον τους προς την μητέρα πατρίδα .Ήρωες είναι και οι μικρές ψυχούλες που καθημερινά πολεμάνε σε αυτόν τον άνισο αγώνα κατά του ΚΑΡΚΙΝΟΥ ...Ενός εχθρού ύπουλου , αμείλικτου , σκληρού χωρίς μορφή χωρίς συναισθήματα …

Κτυπά αλύπητα και ανελέητα και δεν κάνει διακρίσεις …. Και όμως ….και όμως κάποιοι ΄ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ΄ ήρθαν και έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι μαζί του …….Τον παλεύουν !! Τον πολεμάνε !! Τον ΝΙΚΑΝΕ χωρίς να χρειαστούνε όπλα και οβίδες ……Τον νικάνε χαμογελώντας …Χαμογελώντας ακόμα και στις πιο δύσκολες τους μάχες ….Αυτό είναι που τον τσακίζει ….Κάποιες φορές φεύγει……. Μα κάποιες ξαναγυρνάει …..Και πάλι όμως το χαμόγελο αυτών των ΗΡΩΩΝ διώχνει τον εχθρό τους ….τον διώχνει μακριά . Σας θαυμάζουμε και σας ευχαριστούμε που μας δίνετε δύναμη μέσα από τον δικό σας πόνο …… Μας δίνετε κουράγιο όταν εμείς οι πιο μεγάλοι το χάνουμε………Μας δίνετε αγάπη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σας ………Είστε οι ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ !!!!!

Σεπτέμβριος , μήνας Λευχαιμίας . Στηρίζουμε τους Χρυσούς Ήρωές μας , τους μικρούς σε ηλικία μόνο, αλλά τεράστιους στην ψυχή ήρωές μας . Σας αγαπάμε γλυκιά μας μωράκια …Σας αγαπάμε και σας στηρίζουμε τώρα μα και για Πάντα» 


Top News