Οικονομία, Κύπρος


ΜΕΔ και αναδιαρθρώσεις – Σεμινάριο ενημέρωσης από τον ΣΥΠΡΟΔΑΤ
ΜΕΔ και αναδιαρθρώσεις – Σεμινάριο ενημέρωσης από τον ΣΥΠΡΟΔΑΤ

Τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια και  οι αναδιαρθρώσεις θα τεθούν επί τάπητος  στο πλαίσιο σεμιναρίου, που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών (ΣΥΠΡΟΔΑΤ) και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στο ΤΕΠΑΚ.

Μιλώντας στο TVOneNews.com.cy o  Πρόεδρος του ΣΥΠΡΟΔΑΤ Κώστας Μελάς ανέφερε ότι κατά την εισήγηση  του θα αναφερθεί στις  πρόνοιες της «περί της Διαχείρισης Καθυστερήσεων Οδηγίας», καθώς και του «Κώδικα Συμπεριφοράς για τον χειρισμό των δανειοληπτών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες», που εξέδωσε η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου το 2015, δίνουν λύσεις για σωστές και βιώσιμες αναδιαρθρώσεις και μπορούν να συμβάλλουν στη σταδιακή εξάλειψη των εκποιήσεων.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο Κώστας Μελάς, Πρόεδρος του ΣΥΠΡΟΔΑΤ, ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, Παύλος Ιωάννου, και ο Δημήτρης Κουρσάρος, Λέκτορας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΠΑΚ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Πεύκιος Γεωργιάδης», στο κτήριο «Ανδρέας Θεμιστοκλέους» του ΤΕΠΑΚ και θα ξεκινήσει στις 18:15.

Top News