Πολιτική


Μετά από 30χρόνια κάνει διάλλειμα από την πολιτική ο Μάρκος Κυπριανού
Μετά από 30χρόνια κάνει διάλλειμα από την πολιτική ο Μάρκος Κυπριανού

Απλός πολίτης μέχρι νεοτέρας θα είναι ο μέχρι χθες αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάρκος Κυπριανού.

Διαβάστε επίσης: 

 Με ανάρτηση του στο Facebook o Μάρκος  Κυπριανού αναφέρει  πως μετά από 30 χρόνια ενεργούς κομματικής δράσης και 4μιση χρόνια ως Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ πλέον είναι απλός πολίτης, τονίζοντας ότι πρόκειται για διάλλειμα και όχι για συνταξιοδότηση.

Την ίδια ώρα μέρα από την ανάρτηση του ο κ. Κυπριανού ευχαρίστησε όλους όσους ήταν στο πλευρό του ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους τον έβριζαν.

Αναλυτικά ο κ. Κυπριανού έγραψε: «Μετά από πάνω από 30 χρόνια ενεργούς κομματικής δράσης, και τα τελευταία 4 και μισό σαν Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ , είμαι πλέον απλός πολίτης!! Βεβαια οπως ήδη είπα προκειται για διάλειμμα κι όχι συνταξιοδότηση! Θέλω με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστησω ολους εσας που με στηρίξατε και μου συμπαρασταθήκατε όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο σε καλές αλλά και σε δύσκολες στιγμές. Χωρίς εσάς δεν θα πετύχαινα τίποτα. Ξανά σας ευχαριστώ !

Στους υπόλοιπους που εύρισκαν ευχαρίστηση να με βρίζουν και να μου κάνουν επιθέσεις, εύχομαι καλή υγεία. Δεν πειράζει. Όταν είσαι στην πολιτική πρέπει να το περιμένεις».

Και όπως λέει το αγγλικό δίστιχο  “Sticks and stones may break my bones,  But words will never hurt me”!